Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

Andreea Marin a trecut de depresia post-natala cu ajutorul psihologilor

Andreea Marin a dezvaluit intr-un inteviu recent ca sunt multe persoane care doresc rsa o desparta de Stefan Banica, dar a vorbit si despre problemele pe care le-a intampinat dupa ce a nascut.

Vedeta a recunoscut ca nu ii este usor sa intretina relatia cu Stefan Banica, mai ales ca sunt foarte multe persoane care le-ar dori raul. "Nu este usor sa mentii o relatie pentru ca sunt multi oameni rai care ar face orice sa ne desparta, insa prin faptul ca am fost uniti am reusit sa trecem peste tot. Eu si Stefan suntem construiti in asa fel incat, daca cineva incearca sa ne faca rau, ne uneste si mai tare. Le dorim acelor oameni sa incerce sa ne faca si bine, ca sa vedem ce se intampla. Obisnuim sa facem Sarbatorile in familie. Bradul se face cu o zi inainte de Craciun, pentru ca asa este datina. Atunci se desfac si cozonacii si se pune masa in familie", a declarat Andreea Marin conform Cancan.

Prezentatoarea TV a avut mai multe probleme psihice dupa nastere, suferind chiar de o severa depresie. Prietenii au fost cei care au salvat-o si au sfatuit-o sa ceara ajutorul unui profesionist. "Nu am ajuns imediat la psiholog, ci la insistentele celor dragi din jurul meu, care si-au dat seama ca se intampla ceva cu mine. Am fost la psiholog si mi-am pus sufletul pe tava. A fost nevoie ca cineva sa-mi puna intrebari pentru ca eu, la randul meu sa-mi pun intrebari si sa realizez ca am o problema", a adaugat vedeta.

Foto: facebook.com

Recomandari