Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

Andreea Marin, despre divort: "Nu este o drama, nu se moare din asta"

Vestea despre divortul dintre Andreea Marin si Stefan Banica Jr. i-a uimit pe unii, i-a lasat indiferenti pe altii. Adevarul este ca era unul dintre cuplurile cel mai bine vazute din show-bizz, chiar daca au avut si ei momentele lor...

Chiar daca abia a inceput 2013, ruperea cuplului Marin-Banica este un eveniment ce nu va trece usor neobservat si putem pune prinsoare ca va fi catalogat drept divortul anului. Are si de ce! Declaratiile facute de cei doi, de-a lungul timpului, au aratat pe de-o parte sentimentele puternice ce ii legau, iar pe de alta, fragilitatea relatiei lor.

Prinsi in hora cancan-urilor, au jucat, de cele mai multe ori, dupa propriile reguli. Dar, din nefericire, deznodamantul a fost acelasi. Mai mult, gurile rele ar putea spune ca Andreea Marin anticipa ruperea relatiei, iar presupusele aventuri ale cantaretului nu-i dadeau pace. Cert este ca, pe 9 noiembrie 2012, zana a acordat un interviu la Acces Direct in care a vorbit si despre ce s-ar intampla in cazul unui divort. "Nu este o drama, nu se moare din asta", spunea atunci vedeta de televiziune.

Telenovela este abia la inceput, vor mai fi scrise pagini intregi si se va mai vorbi mult despre asta...

Recomandari