Andreea Marin, din nou însărcinată!? Ce spune vedeta despre şansele de a deveni mămică după ce a fost surprinsă cu un cărucior de copii

 

O simplă ieşire la cumpărături a stârnit mare vâlvă printre oameni de toate vârstele, iar protagonişti au fost Andreea Marin şi soţul ei, Tuncay Ozturk, care au fost surprinşi în hypermarket cu un cărucior de copii. Acest lucru a determinat unele voci să afirme că vedeta ar aştepta al doilea copil, însă informaţia a fost rapid negată.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk au o relaţie fericită şi ba chiar îşi doresc un copil, însă acesta se lasă aşteptat. Mai mult de atât, Tuncay a publicat recent pe contul personal de socializare  un filmuleţ în care este prezentată reacţia unei familii când află că va avea un copil. Acest lucru i-a determinat pe fanii Andreei să creadă că aceasta aşteaptă, într-adevăr, un copil, însă diva a ţinut să-i lămurească.

"Acele imagini cu noi plimbându-ne în magazin cu un cărucior de copii n-au nicio legătură cu faptul că aş fi însărcinată. Nu aşteptăm un copil, deşi aş fi bucuroasă să spun că da, dar nu e cazul. Noi ne dorim un copil, bineînţeles, dar să dea Dumnezeu. În magazin am folosit acel cărucior pentru copii pentru a transporta marfa deoarece, pur şi simplu, nu mai aveau cărucioare de marfă disponibile şi ni l-au oferit pe acesta în timpul cumpărăturilor. La final, când am achitat lucrurile la casa de marcat, am lăsat acolo căruciorul pentru copii”
, a declarat Andreea Marin, citată de Ring .

Andreea Marin are o singură fiică, Ana Violeta, din mariajul cu Ştefan Bănică şi tot timpul a mărturisit că i-ar plăcea să aibă şi un al doilea copil. Totuşi, ea a precizat, în mai multe rânduri, că şansele unei noi sarcini sunt relative mici, din cauza unor probleme.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe