Andreea Marin, imaginea în care a apărut cu un decolteu impresionant. Cât de bine arată vedeta

Andreea Marin a publicat o imagine pe rețelele de socializare, unde a apărut cu o cămașă descheiată, care i-a pus în evidență bustul frumos.

Andreea Marin a publicat o imagine de senzație cu un decolteu foarte apreciat de fani. Ce imagini a publicat ea de la o ședință foto

Instagram

Andreea Marin a surprins pe toată lumea cu o fotografie în care a apărut cu o cămașă descheiată, care i-a pus în evidență bustul impresionant. Vedeta le-a arătat fanilor cât de bine arată, iar aceștia au ținut să-i transmită și ei câteva gânduri.

Andreea Marin, imaginea de la o ședință foto cu care a făcut senzație pe internet. Ce i-au transmis fanii

Andreea Marin a surprins pe toată lumea cu o fotografie de senzație de la o ședință foto impresionantă. Vedeta a apărut pe rețelele de socializare într-o ipostază superbă, care i-a pus n evidență toate atuu-urile fizice pe care ea le deține.

Citește și: Andreea Marin, imagine înduioșătoare cu fiica sa. Mesajul emoționant al vedetei, pentru Ana-Violeta: „Cel mai drag sentiment”

Zâna Surprizelor a pus pe jar toată comunitatea de ani, în special cea masculină, cu o fotografie în care a apărut într-o postură superbă.

Fanii au ținut să îi scrie mai multe mesaje prin care i-au transmis că este de o frumusețe rară și i-au mai spus că ar trebui să posteze mai des în ipostaze de acest fel deoarece aceasta arată foarte bine.

„Ești de o frumusețe rară, Andreea”, „Nu-ți uitaniciodată zâmbetul, ești foarte frumoasă și te apreciez enorm”, „Cred că ești una dintre cele mai frumoase și mai delicate personalități celebre din România, Andreea”, i-au scris fanii pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum arată acum și ce mai face Mihai Răzuș, co-prezentatorul Andreei Marin de la „Surprize, Surprize”

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste

„E o relaţie frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relaţie constructivă, plină de iubire. E discret. Am învăţat în timp că e mai bine aşa. Eu sunt un om care vorbeşte despre orice, fără bariere. E o relaţie mai profundă. Suntem un cuplu ce trăieşte o relaţie elegantă”, a vorbit Andreea Marin într-un interviu pentru Unica.

De asemenea, Andreea Marin a vorbit și despre relația pe care o are cu mama iubitului său.

„Pe mama lui Adi nu o știu de ieri, de azi. Suntem de patru ani împreună, așa că pe mama și pe bunica le adoptăm. Suntem împreună în fiecare an. Așa cum este într-o familie, așa e relația. Nu există un 'trebuie' când vorbim de dragoste, până la urmă, dragostea ne unește pe noi, oamenii. Ne simțim tare bine împreună și asta este important.”, a spus Andreea Marin, la Antena Stars, despre relația cu soacra sa.

Andreea Marin nu respinge ideea unei eventuale oficializări a relației sale.

„Nu se știe niciodată. Nu aș zice nu. De ce să zic 'nu'?! Eu sunt un om foarte optimist și nu cred că trebuie să raportez relația mea actuală la cele anterioare. Viața e cum e, sunt și greutăți, sunt și despărțiri uneori. Trebuie să acceptăm lucrurile așa cum sunt, să trăim frumos pentru că deciziile mele au fost bazate întotdeauna pe ideea că nu trebuie să trăiești apăsat de ceea ce se așterne zi de zi în viața ta, ci dacă nu merge fiecare poate să o ia pe drumul său.

Nu sunt de părere că trebuie să stai cu o povară pe umeri până la adânci bătrâneți doar pentru că există un act. Nu sunt nici de părere că trebuie să renunți ușor, ci trebuie să lupți pentru relația ta până când îți atingi limitele.”, a mai spus vedeta.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri