Andrei Radu a dat lovitura pe plan sentimental. Cine este și cum arată iubita fotbalistului

La mai bine de un an după despărțirea de modelul Ștefania Ivănescu, perioadă în care nu s-a mai afișat cu nicio altă parteneră, Andrei Radu și-a asumat o nouă relație.

Andrei Radu și-a asumat o nouă relație

Profimediaimages.ro

Portarul celor de la Inter Milano se iubește cu o tânără româncă, originară din Constanța. Este vorba despre frumoasa Doris, cu care fotbalistul formează un cuplu din 2019.

Șatena are 22 de ani, este studentă la ASE și are un trup de invidiat: este înaltă, are forme voluptoase, picioare lungi și un chip demn de un fotomodel.

Și, chiar dacă cei doi s-au ferit să se afișeze în primele luni de relație, acum postează des imagini de cuplu pe rețelele de socializare.

Majoritatea fotografiilor sunt realizate în vacanțe, care sunt prilejul perfect pentru a petrece timp împreună, având în vedere programul ocupat al lui Ionuț Radu.

Pe lângă acestea, iubita portarului împărtășește cu prietenii ei virtuali și alte fotografii, cele mai multe în costum de baie, semn că iubește să se răsfețe la plajă.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri