Căutare Live

Andrei Radu a dat lovitura pe plan sentimental. Cine este și cum arată iubita fotbalistului

La mai bine de un an după despărțirea de modelul Ștefania Ivănescu, perioadă în care nu s-a mai afișat cu nicio altă parteneră, Andrei Radu și-a asumat o nouă relație.

Andrei Radu și-a asumat o nouă relație

Profimediaimages.ro

Portarul celor de la Inter Milano se iubește cu o tânără româncă, originară din Constanța. Este vorba despre frumoasa Doris, cu care fotbalistul formează un cuplu din 2019.

Șatena are 22 de ani, este studentă la ASE și are un trup de invidiat: este înaltă, are forme voluptoase, picioare lungi și un chip demn de un fotomodel.

Și, chiar dacă cei doi s-au ferit să se afișeze în primele luni de relație, acum postează des imagini de cuplu pe rețelele de socializare.

Majoritatea fotografiilor sunt realizate în vacanțe, care sunt prilejul perfect pentru a petrece timp împreună, având în vedere programul ocupat al lui Ionuț Radu.

Pe lângă acestea, iubita portarului împărtășește cu prietenii ei virtuali și alte fotografii, cele mai multe în costum de baie, semn că iubește să se răsfețe la plajă.

Filmare neașteptată cu Vulpița Veronica, în Blăgești! Imaginile au apărut imediat pe internet... Alexandra Stan, decolteu amplu pentru formele ei neîncăpătoare. Ținuta care i-a cucerit pe fanii de pe rețelele de socia...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri