Live acumObservator 23
Prime Time 20:30X Factor

Andrei şi Cristina, foşti concurenţi "Mireasă pentru fiul meu", apariție incendiară, la plajă! Imaginile cu care și-au încântat fanii

Andrei şi Cristina au format unul din cele mai îndrăgite cupluri din sezonul 4 al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu". Dragostea dintre ei a rezistat şi dincolo de camerele de luat vedere, iar cuplul îşi trăieşte din plin povestea de dragoste la care înainte doar visau.

Andrei şi Cristina au format unul din cele mai îndrăgite cupluri din sezonul 4 al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu". Dragostea dintre ei a rezistat şi dincolo de camerele de luat vedere, iar cuplul îşi trăieşte din plin povestea de dragoste la care înainte doar visau, scrie spynews.ro

Sunt tineri, frumoşi, dar mai ales, norocoşi că s-au întâlnit unul pe celălalt! Andrei şi Cristina se potrivesc de minune, iar dacă până acum nu aţi fost complet convinşi de acest lucru, câteva fotografii din vacanţa celor doi vă vor convinge cu siguranţă!

Dacă Andrei se laudă cu un fizic bine lucrat la sală şi mai multe tatuaje, care mai de care mai interesante, Cristina atrage priviri oriunde ar merge cu formele ei voluptoase şi corpul bine proporţionat. Aflaţi într-o scurtă vacanţă, cei doi s-au fotografiat împreună, îmbrăcaţi în vestimentaţie de plajă, iar complimentele nu au încetat să apară.

Recomandari