Antena Căutare

Andrei Ștefănescu, de la Alb Negru, a suferit o comoție cerebrală

Andrei Ștefănescu, de la Alb Negru, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea, din 24 iulie, la “Splash! Vedete la apă”, a suferit, în copilărie, o comoție cerebrală.

Andrei Ștefănescu, de la Alb Negru, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea, din 24 iulie, la “Splash! Vedete la apă”, a suferit, în copilărie, o comoție cerebrală.

Nefericitul eveniment s-a petrecut în timpul unui meci de fotbal, când Andrei a sărit să execute o lovitură cu capul. El a lovit mingea, dar adversarul l-a lovit pe el la cap. În urma impactului, Andrei și-a pierdut cunoștința. Din fericire, comoția nu a fost una foarte gravă, căci micul fotbalist nu a avut nevoie de spitalizare. “În schimb, o bună perioadă, a trebuit să stau în pat”, ne-a spus el.

Andrei Ștefănescu e componentul trupei Alb Negru

Componentul trupei Alb Negru a făcut fotbal de performanță timp de 17 ani. A jucat la Rapid și Dinamo, în echipele de juniori, însă una dintre cele mai frumoase perioade și-a petrecut-o la echipa Șoimii București. În prezent, Andrei Ștefănescu este căpitanul Naționalei de fotbal a artiștilor.

Alb Negru, Ralflo şi Rareş au lansat melodia "Love, love"

Galerie FOTO: Cum arată vedetele cu vedetele atunci când poartă măști de față. În public sunt WOW, acasă Bau-Bau!... Gabriel Cotabiţă a fost adus din nou la Spitalul Floreasca! Ultimele veşti despre starea de sănătate a artistului...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x