Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

EXCLUSIV! Angela Gheorghiu, o viata de poveste: "Incerc sa fac totul la cel mai inalt nivel!"

Angela Gheorghiu si-a indeplinit visul copilariei. Marea doamna a muzicii de opera a reinterpretat, intr-un mod fabulos, piesa "Copacul". Iar videoclipul realizat e unul pe masura. Intr-un interviu in exclusivitate pentru Observator, diva sopranelor lumii ne-a povestit despre proiectele sale muzicale, dar si despre o viata de poveste.

Traieste fiecare clipa a vietii pe note muzicale. Marea Doamna a muzicii de opera, Angela Gheorghiu, si-a inceput povestea cu marea ei implinire: cariera.

"Eu incerc cu toate posibilitatile mele si in Romania si cant muzica romaneasca, si oameni de peste tot din lume vor sa ma auda cu muzica romaneasca si eu continui sa cant muzica romaneasca", spune cu emotie Angela Gheorghiu.

Fiecare zi incepe pe o scena si se termina pe alta. Dar se bucura de muzica in fiecare moment.

"Probabil ca ei isi imagineaza ca eu sunt aceea care a cantat cu Sting. Gresit! Eu sunt Angela Gheorghiu care am cantat si cant de o viata pe cele mai mari scene din lume, lucruri extrem de importante, cele mai importante si, de fiecare data, incerc sa fac tot ce fac la cel mai inalt nivel", mai spune artista.

Asa este si in viata profesionala, dar si in cea personala despre care vorbeste, intotdeauna, cu discretie.

"Sunt fericita! Sunt intr-un moment in care imi gasesc echilibrul, ma simt foarte bine ca mi se intampla ceea ce mi se intampla", a declarat soprana.

Ultimul proiect de suflet al sopranei este piesa "Copacul", pentru care a realizat si un videoclip la un conac de pe domeniul Ghika.

"Am vrut sa o cant si a fost reorchestrata de un foarte bun prieten de-al meu american care face orchestratii pentru Sting, pentru Andreea Bocelli."

Urmatorul spectacol al sopranei va avea loc pe 7 noiembrie, la Munchen.

Recomandari