Angela Similea și-a pierdut averea şi locuința! Unde a ajuns să stea artista, în prezent

Cleebra cântăreață Angela Similea trece printr-o dramă ce i-a îndurerat cumplit pe fani. Artista a pierdut averea fostului soț și se confruntă acum cu o situație greu de imaginat.

Cântăreața Angela Similea trece prin momente dificile

În vârstă de 74 de ani, Angela Similea, marea doamnă a muzicii românești, a pierdut procesul pentru averea fostului și implicit și locuința în care aceasta a stat, vreme de mulți ani.

Artista Angela Similea și-a pierdut averea și a ajuns să locuiască la prieteni

Supărările au început încă din 2009, atunci când Victor Surdu, soțul său, s-a îmbolnăvit. Nu a mai durat mult și, din pricină că s-au confruntat cu neajunsuri, cei doi au fost copleșiți de plata ratelor unui credit în valoare de 700.000 de euro.

citește și: Vești triste despre Angela Similea. Marea doamnă a muzicii ușoare românești trece prin clipe dificile

Datoriile s-au adunat și, câțiva ani mai târziu, Angela Similea a pierdut câteva proprietăți ce aparțineau familiei.

citește și: Imagini inedite din luxul în care trăiește fiul Angelei Similea în America

De mai binie de șase ani, Angela Similea se zbate să vândă o vilă din comuna Belciugatele. Chiar dacă a scăzut prețul de mai multe ori, artista nu a putut găsi un cumpărător.

Aflată în situția de a nu mai avea o locuință, cântăreața locuiește în prezent în zona Plevnei, în casa unor prieteni care s-au stabilit în străinătate și care au decis s-o ajute.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena Stars ca să afli mai multe detalii despre Angela Similea și necazurile din viața ei.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri