Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Angela Similea și-a pierdut averea şi locuința! Unde a ajuns să stea artista, în prezent

Cleebra cântăreață Angela Similea trece printr-o dramă ce i-a îndurerat cumplit pe fani. Artista a pierdut averea fostului soț și se confruntă acum cu o situație greu de imaginat.

Cântăreața Angela Similea trece prin momente dificile

În vârstă de 74 de ani, Angela Similea, marea doamnă a muzicii românești, a pierdut procesul pentru averea fostului și implicit și locuința în care aceasta a stat, vreme de mulți ani.

Artista Angela Similea și-a pierdut averea și a ajuns să locuiască la prieteni

Supărările au început încă din 2009, atunci când Victor Surdu, soțul său, s-a îmbolnăvit. Nu a mai durat mult și, din pricină că s-au confruntat cu neajunsuri, cei doi au fost copleșiți de plata ratelor unui credit în valoare de 700.000 de euro.

citește și: Vești triste despre Angela Similea. Marea doamnă a muzicii ușoare românești trece prin clipe dificile

Datoriile s-au adunat și, câțiva ani mai târziu, Angela Similea a pierdut câteva proprietăți ce aparțineau familiei.

citește și: Imagini inedite din luxul în care trăiește fiul Angelei Similea în America

De mai binie de șase ani, Angela Similea se zbate să vândă o vilă din comuna Belciugatele. Chiar dacă a scăzut prețul de mai multe ori, artista nu a putut găsi un cumpărător.

Aflată în situția de a nu mai avea o locuință, cântăreața locuiește în prezent în zona Plevnei, în casa unor prieteni care s-au stabilit în străinătate și care au decis s-o ajute.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena Stars ca să afli mai multe detalii despre Angela Similea și necazurile din viața ei.

Recomandari