Antena Căutare

Angelina Jolie, bărbatul depre care a spus că a fost "cel mai bun soț". Nu este vorba despre Brad Pitt

Angelina Jolie a fost căsătorită de trei ori cu actori cunoscuți care și-au pus amprenta în industria cinematografică. În viața ei amoroasă, a existat un fost pe care îl consideră „cel mai bun” partener dintre toți pe care i-a avut și nu este vorba despre Brad Pitt.

Angelina Jolie, bărbatul depre care a spus că a fost "cel mai bun soț". Nu este vorba despre Brad Pitt Galerie
Angelina Jolie, bărbatul depre care a spus că a fost "cel mai bun soț". Nu este vorba despre Brad Pitt | shutterstock

Actorul Jonny Lee Miller a fost primul soț al Angelinei Jolie. Cu mult înainte ca Jolie să devină doamna Brad Pitt, ea a fost căsătorită cu actorul englez Jonny Lee Miller. Cuplul s-a întâlnit pe platoul filmului din 1995, Hackers, dar nu a început să aibă o relație decât la șase luni de la încheierea producției. Odată ce au devenit un cuplu oficial, Jolie și Miller s-au trezit încurcați într-o poveste de iubire care a dus la căsătoria lor în 1996.

Angelina Jolie a spus că Jonny Lee Miller este „cel bun soț pe care o femeie îl poate avea”

Deși părea că Jolie și Miller vor avea o relație de lungă durată, căsătoria lor nu a durat foarte mult. Cuplul s-a separat, un an mai târziu, în septembrie 1997, și și-a finalizat oficial divorțul în februarie 1999. Dar, în ciuda faptului că Jolie și Miller și-au încheiat căsătoria la un an după ce au devenit soț și soție, actrița din Maleficent a rămas de atunci în relații bune cu fostul. Nu numai că l-a numit pe Miller „un bărbat solid și un prieten bun”, dar a mai spus că el este „cel bun soț pe care o femeie îl poate avea”.

Citește și: Foto | Angelina Jolie a renunțat la amor după divorț! Cum arată în prezent marea actriță. "Nu se mai identifică cu propria-i sexualitate! Își transformă energia sexuală în forţă"

Articolul continuă după reclamă

„Îl voi iubi întotdeauna”, a spus ea odată, potrivit Marie Claire. „Pur și simplu eram prea tineri.”

Angelina Jolie a continuat să găsească dragostea în alți doi bărbați

La scurt timp după divorțul de Miller, Jolie a început să se întâlnească cu actorul Billy Bob Thornton, iar povestea lor de dragoste este una din filme. Cuplul s-a intersectat pentru prima oară pe platoul filmului din 1999, Pushing Tin, în care Jolie a interpretat-o pe soția lui Thornton. Două luni mai târziu, pe 5 mai 2000, cuplul și-a oficializat dragostea fugind în Las Vegas.

Citește și: Cum arată Angelina Jolie în viața de zi cu zi, când nu intră pe mâna stiliștilor

Nunta perechii a devenit un subiect intens discutat în mass-media - mai ales că Jolie era îmbrăcată în blugi slouchy, un tricou simplu și cizme. De asemenea, cei doi își purtau sângele la gât, în flacoane pe care le drept medalion la gât. Cu toate acestea, perioada de soț și soție a lui Jolie și Thornton a ajuns rapid la sfârșit, deoarece cei doi s-au despărțit brusc în august 2002, la doar trei luni după ce Angelina a adoptat primul său fiu, Maddox.

Al treilea mariaj. Angelina Jolie, dragoste profundă cu Bradd Pitt

Citește și: Dați de gol de fostul bodyguard! Ce secrete despre Angelina Jolie si Brad Pitt au ieșit la iveală

Dar, în ciuda faptului că primele două căsătorii ale lui Jolie nu au funcționat, acest lucru nu a împiedicat-o să se căsătorească pentru a treia oară cu un alt actor notabil la Hollywood. În 2014, Jolie și-a unit destinul cu starul Fight Club, Brad Pitt, după ce s-au întâlnit câțiva ani. Cuplul și-a unit destinul în timpul unei ceremonii intime de familie, la luxoasa lor moșie din Franța.

Jolie și Pitt au împreună şase copii, trei biologici (Shilow, Vivienne şi Know) şi trei adoptaţi (Madox, Pax şi Zahara).

Din exterior, se părea că mariajul lui Jolie cu Pitt avea să dureze. Cu toate acestea, după doar doi ani de căsătorie, perechea a renunțat la a-și mai împărți viața în septembrie 2016.

Lidia Buble, cadou neașteptat de la un fan secret! Artista a arătat imediat imaginile: „Anonimule, lasă și tu un bilețel... Imagini înduioşătoare cu familia lui Bruce Willis. Cum arată cele două fiice și soția actorului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x