Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Angelina Jolie, piedică în procesul de divorț cu Brad Pitt. Ce veste neplăcută a primit actrița

Faimoasa actriță Angelina Jolie a primit vești proaste în legătură cu procedura de divorț care pune capăt relației ei cu Brad Pitt.

Angelina Jolie, piedică în procesul de divorț cu Brad Pitt. Ce veste neplăcută a primit actrița

profimedia

Din nefericire, Angelina a aflat că nu îl mai poate înlătura pe judecătorul John W. Ouderkirk, el fiind cel care stabilește toate demersurile ce preced divorțul dintre cei doi actori de la Hollywood. Actrița mărturisește că acest judecător nu a dezvăluit relațiile profesionale pe care le-a avut cu membrii echipei de apărare a lui Brad.

Judecătorul este cel care a oficiat cununia celor doi în 2014. Tocmai pentru că Angelina Jolie știa despre faptul că judecătorul are relații profesionale, dar și de prietenie în rândul celor care formează echipa legală a lui Brad și-a dorit ca acesta să nu se mai ocupe de cazul lor de divorț.

Din păcate, frumoasa actriță nu a avut succes și lupta de divorț, care a început acum 4 ani, continua. Angelina și Brad s-au despărțit în 2016, după 2 ani de mariaj și 12 ani de relație. Cei doi împart custodia a 6 copii, Pax, Vivienne, Knox, Maddox, Shiloh și Zahara.

Cererea Angelinei pentru eliminarea judecătorului din procesul lor de divorț a fost considerată întârziată de Curtea Supremă pe motiv că ea cunoștea toate împrejurările pentru care l-ar fi putut acuza pe judecător încă din 2018.

Recomandari