Căutare Live

Angelina Jolie, piedică în procesul de divorț cu Brad Pitt. Ce veste neplăcută a primit actrița

Faimoasa actriță Angelina Jolie a primit vești proaste în legătură cu procedura de divorț care pune capăt relației ei cu Brad Pitt.

Angelina Jolie, piedică în procesul de divorț cu Brad Pitt. Ce veste neplăcută a primit actrița

profimedia

Din nefericire, Angelina a aflat că nu îl mai poate înlătura pe judecătorul John W. Ouderkirk, el fiind cel care stabilește toate demersurile ce preced divorțul dintre cei doi actori de la Hollywood. Actrița mărturisește că acest judecător nu a dezvăluit relațiile profesionale pe care le-a avut cu membrii echipei de apărare a lui Brad.

Judecătorul este cel care a oficiat cununia celor doi în 2014. Tocmai pentru că Angelina Jolie știa despre faptul că judecătorul are relații profesionale, dar și de prietenie în rândul celor care formează echipa legală a lui Brad și-a dorit ca acesta să nu se mai ocupe de cazul lor de divorț.

Din păcate, frumoasa actriță nu a avut succes și lupta de divorț, care a început acum 4 ani, continua. Angelina și Brad s-au despărțit în 2016, după 2 ani de mariaj și 12 ani de relație. Cei doi împart custodia a 6 copii, Pax, Vivienne, Knox, Maddox, Shiloh și Zahara.

Cererea Angelinei pentru eliminarea judecătorului din procesul lor de divorț a fost considerată întârziată de Curtea Supremă pe motiv că ea cunoștea toate împrejurările pentru care l-ar fi putut acuza pe judecător încă din 2018.

Ce relație are Ilona Brezoianu cu actorul Dan Rădulescu? Povestea lor spusă pe Instagram stârnește hohote de râs... Katie Piper, femeia cu peste 400 de operații de reconstrucție, mesaj emoționant. Povestea atacului asupra ei și cum arat...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Beneficiile consumului de gutui. De ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta
Catine.ro
Ultimele știri
x