Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Angelina Jolie și Keanu Reeves - dragoste secretă! „Nu a mai fost atât de entuziasmată de un bărbat de când l-a cunoscut pe Brad”

„Nu a mai fost atât de entuziasmată de un bărbat de când l-a cunoscut pe Brad”, a declarat o sursă pentru publicația US Star.

hepta

Un nou zvon face furori în media după ce tabloidele internaționale au făcut marea dezvăluire că Angelina Jolie și Keanu Reeves ar avea o relație secretă.. „Nu a mai fost atât de entuziasmată de un bărbat de când l-a cunoscut pe Brad”, a declarat o sursă pentru publicația US Star.

Nu sunt doar bârfe!

Întâmplarea face ca Angelina Jolie să-și fi cumpărat o casă în Los Feliz, chiar acolo unde locuiește mama lui Keanu Reeves, Patricia Taylor. Cele două s-au împrietenit și cum Keanu își vizitează foarte des mama, s-au împrietenit și ei.

Conform presei, celebrul actor, Keanu Reeves, i-a cunoscut deja pe cei 6 copii ai Angelinei: Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (13 ani), Vivienne (10 ani) și Knox (10 ani).

Se pare că cei doi au foarte multe în comun și, mai mult, Keanu are o relație foarte bună cu copiii ei: „Au descoperit că au foarte multe în comun, iar atracția este și ea prezentă, iar Keanu are o relație foarte bună cu copiii ei”, declară aceeați sursă pentru US Star.

Mama lui Keanu Reeves își dorește ca acesta să se așeze la casa lui după atâția ani (n. red. copilul actorului a murit la naștere, iar la scurt timp și-a pierdut și iubita într-un accident rutier).

Angelina Jolie nu a mai avut niciun partener oficial după divorțul de Brad Pitt, iar Keanu Reeves nu a mai avut nicio relație oficială, declarând în repetate rânduri că este singur. Cu toate că o lume întreagă s-ar bucura să-i vadă împreună pe cei doi îndrăgiți actori, impresarul lui Keanu Reeves a declarat că nu există nimic între ei din simplul motiv că „el nu are timp de o relație”, fiind ocupat cu promovarea filmului „Toy Story 4”.

Între cei doi este o diferență de vârstă de 10 ani, Angelina Jolie având 44 de ani și Keanu Reeves, 54 de ani. Brad Pitt este cu un an mai mare decât Keanu, având 55 de ani.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro