Căutare Live

Angelina Jolie, varianta "zombie". Ce s-a intamplat cu femeia care s-a deformat total in incercarea de a semana cu celebra actrita

Sahar Tabar, o tânără iraniancă, și-a dorit atât de mult să arate ca Angelina Jolie încât a apelat la câteva mecanisme care i-au adus o transformare monstruoasă.

Angelina Jolie, varianta "zombie". Ce s-a intamplat cu femeia care s-a deformat total in incercarea de a semana cu celebra actrita

profimedia

Când operațiile estetice nu au fost de ajuns, așa cum presupun urmăritorii ei, ea a folosit și foto-manipularea pentru a arăta ca varianta zombie a frumoasei actrițe Angelina Jolie.

Sahar, tânăra în vârstă de 19 ani, s-a săturat de propria ei frumusețe și și-a dorit să se transforme într-o cu totul altă persoană, denigrând astfel imaginea faimoasei actrițe de la Hollywood.

Femeia, al cărei nume real este Fatemeh Khishvand, a fost condamnată la 10 ani de închisoare, după ce a încercat să își câștige faima în urma unor editări foto. Fotografiile cu ea arătând ca o Angelina Jolie în varianta zombie au fost postate pe pagina sa de Insgram, stârnind controverse.

Sahar Tabar complet transformată

Deși complet complet schimbată și într-un mod nu doar nenatural, dar și extrem de deranjant, Fatemeh a strâns aproximativ 486.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram. După ce a primit report de la mai mulți urmăritori, contul ei a fost dezactivat, iar în prezent a mai rămas activ doar un cont de fanpage unde oamenii pot vedea în continuare schimbarea ei care i-a oripilat pe mulți.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Lucrurile neconforme pe care le-a făcut în mediul online au determinat autoritățile să o condamne la 10 ani de închisoare. Ea a fost reținută de autoritățile din Teheran care se ocupă de probleme legate de neregulile culturale și corupție morală și socială.

Acuzațiile care i s-au adus sunt blasfemie, incitare la violență, câștigarea de venituri pe căi neconforme și încurajarea tinerilor la corupție. În octombrie 2019, o prezentatoare TV din Iran o numea pe această tânără ca fiind o victimă a unei personalități bolnave cu o sănătate mentală precară, cu un compartament vulgar pe rețelele de socializare.

Pedepsele pe care și le-a primit Sahar

În timp ce era în închisoare, Sahar a contractat COVID-19, în aprilie 2020. Avocații ei pledau pentru o eventuală eliberare a fetei care avea nevoie de îngrijiri medicale speciale din cauza felului în care avansase boala. În Iran, în luna martie au fost eliberați aproximativ 85.000 de deținuți în încercarea de a diminua numărul de cazuri de coronavirus. Din nefericire, Sahar a rămas închisă, primind îngrijiri de la medicii din închisoare.

De asemenea, Sahar, în încercarea disperată de a scăpa din închisoare și de a scăpa de stigma pe care a căpătat-o, i-a cerut ajutor chiar actriței pe care a batjocorit-o pe rețelele de socializare. Ea a apelat la bunătatea Angelinei Jolie, spunând: “Republica Islamică este renumită pentru maltratarea femeilor. Trebuie să ne unim împotriva acestei segregări pe bază de sex”.

Problemele mentale ale tinerei iranience s-au agravat și aceasta a început să caute ajutor specializat, după ce a căutat specialiști la mai multe spitale de psihiatrie. Cu toate acestea, nu este încă cert dacă fata s-a folosit de operații estetice pentru a încerca să arate ca Angelina Jolie. Dar, cu siguranță, fotografiile scandaloase postate de aceasta au făcut autoritățile să îi închidă conturile de pe rețelele de socializare la cererea altor utilizatori.

La acea vreme, Sahar nega faptul că ar fi făcut operații estetice. Ea a declarat “Asta e photoshop și machiaj. Este un mod de-al meu de a se exprima, un fel de artă. Fanii mei știu că sta nu e fața mea reală”. Cu toate acestea, urmăritorii ei o acuzau pentru o rinoplastie, mărirea buzelor și liposucție.

Poza cu Naomi Hedman care i-a încântat pe fanii lui Florin Ristei: "Doi copii obraznici". Cum s-au lăsat fotog... Cum arată Cristina Ich în costum de baie, după ce a născut. Mulți spun că e cea mai frumoasă femeie din România...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x