Antena Căutare

Annely Cole ia lecții de înot și yoga, pentru a slăbi rapid

Pe Annely Cole o știm încă de când activă în Sweet Kiss drept roșcata fostei trupe dance din anii '90. Talentata artistă s-a relansat solo, are deja 5 single-uri, două videoclipuri și numeroase apariții TV și radio, atât pe plan național cât și internațional.

Artista a avut curaj să își deschidă sufletul

Pe Annely Cole o știm încă de când activă în Sweet Kiss drept roșcata fostei trupe dance din anii '90. Talentata artistă s-a relansat solo, are deja 5 single-uri, două videoclipuri și numeroase apariții TV și radio, atât pe plan național cât și internațional.

Prea puține persoane știu, însă, că aceasta a avut mari probleme de sănătate după ce a născut. S-a zbătut între viața și moarte, însă amibiția de a-și strânge băiețelul la piept a făcut-o să spună că a renăscut.

Cântăreața mărturisește că era o sportivă înrăită, încă de mică, dar șapte ani a trebuit să renunțe la pasiunea ei, înotul, pentru că medicii i-au interzis orice efort fizic. Cu toate acestea, în prezent, când organismul i s-a mai echilibrat, stilul ei de viață s-a schimbat într-unul sănătos, bogat în vitamine. Ba mai mult de atât, Annely face și lecții de yoga, în fiecare seară, pentru eliberarea stresului, principala cauză a problemelor ei de sănătate.

Annely Cole a ajuns locul 1, în Polonia, cu piesa "Bamboleo"

"Fac sport de mic copil, însă unele probleme de sănătate, de după naștere, m-au făcut să renunț la activitatea mea sportivă. Acest aspect mi-a schimbat viața. Am luat în greutate mai mult decât atunci când eram însărcinată, fapt ce m-a demoralizat în acele momente. Cu toate
acestea, nu am renunțat la ideea de a reveni pe scenă, să lansez piese, să cânt.

Artista și-a uimit fanii

De câteva luni bune, am reînceput antrenamentele la sală, dar și să iau lecții serioase de înot. Toate aceste aspecte se datorează stilului de viață, pe care-l abordez mai nou, mai ales că am și un băiat de 7 ani, pentru care mămica lui trebuie să arate impecabil. Ba mai mult de atât, împreună cu el facem o echipă bună, la piscină, zilnic. Uneori, chiar îmi dă sfaturi cum și ce să fac, spre uimirea mea.

Am constatat că, datorită înotului, am reușit să slăbesc kilograme bune, dar este abia începutul. Cred că, împreună cu o alimentație sănătoasă, piscina este cheia spre a slăbi și a menține un tonus perfect.

Pregătesc lansarea unui nou single, însoțit de o campanie de imagine puternică, de aceea mă antrenez fizic cât mai mult, dar și mental. Se îmbină și completează totul pentru mine, în ultima perioadă. Mai fac și lecții de yoga, seara, atunci când sunt liniștită și-mi adorm copilul.

Uneori, mă amuză unele poziții, dar consider că au un efect nemaipomenit asupra mea și recomand tuturor, măcar 30 de minute/zi", marturisește Annely Cole.

FOTO: Roxana Vancea, imaginile care au pus bărbații pe jar: Ipostazele incendiare în care s-a pozat pe o motocicletă... Emoție până la lacrimi! Cum arăta o zi din viaţa lui Betty Salam când mama ei era în viaţă...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x