Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

 Annely Cole lansează noul single "Inimă de piatră", pe versuri inspirate din viața ei. Pregătiți pentru hitul toamnei?

Talentata Annely Cole a pornit, de 4 ani, o carieră solo și a reușit, în tot acest timp, să lanseze 5 single-uri, două dintre ele cu videoclip, un canal video unde își postează rețetele culinare proprii, dar și numeroase apariții TV și radio atât în țara cât și peste hotare.  

Talentata Annely Cole a pornit, de 4 ani, o carieră solo și a reușit, în tot acest timp, să lanseze 5 single-uri, două dintre ele cu videoclip, un canal video unde își postează rețetele culinare proprii, dar și numeroase apariții TV și radio atât în țara cât și peste hotare.


După o pauză, în care s-a concentrat și pe reunirea trupei Sweet Kiss, artistă revine cu "Inimă de piatră", o piesă ale cărei versuri sunt inspirate din viața ei. Povestea single-ului reflectă luptă pentru recâștigarea sentimentului de iubire, una în care mulți ascultători se vor regăsi.


"Ușor, ușor, am început să-mi transpun, prin versuri, trăiri din viață proprie, ceea ce a dus la rezultatul unui nou single, pentru mine. Povestea acestei piese a început în studioul Mixton Music, unde am reușit să compunem cea mai de suflet melodie a mea, prin a da frâu liber nu doar imaginației ci și sentimentelor. Această piesă este, de fapt, sufletul meu deschis publicului.", a declarat Annely Cole.

Recomandari