Antonia, imaginea din vacanță care i-a impresionat pe fani: "Cea mai frumoasă femeie din Univers". Cum s-a lăsat fotografiată

Antonia a făcut furori pe plaja din Maldive cu trupul său de invidiat, însă nu și-a uitat fanii din mediul online pe care i-a impresionat cu o imagine incendiară.

Antonia a făcut furori pe plaja din Maldive cu trupul său de invidiat, însă nu și-a uitat fanii din mediul online pe care i-a impresionat cu o imagine incendiară.

Instagram

Antonia se numără printre cele mai frumoase și apreciate artiste de la noi din țară. Aceasta impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale incendiare din mediul online, însă de data aceasta a dus totul la un alt nivel și a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Cântăreața a pleact într-o vacanță mult așteptată în Maldive alături de Alex Velea, însă nu a uitat de prietenii virtuali. Deși a fost extrem de ocupată, Antonia și-a făut timp să își încânte cei aproape 3 milioane de urmăritori cu ipostaze fierbinți.

Cum s-a lăsat fotografiată Antonia în vacanța din Maldive

De curând, vedeta a publicat pe contul oficial de Instagram o fotografie care a ridicat gradele în termometre și a pus pe jar publicul masculin. Antonia s-a lăsat fotografiată pe plajă într-o ținută extrem de provocatoare, care a atras rapid toată atenția internauților.

Citește și: Antonia, corp fără secrete. Ipostaza incendiară în care s-a lăsat pozată în vacanță și mesajul pe care i l-a transmis Alex Velea

Topul albastru și bikini negri au încins atmosfera de pe rețelele sociale, mai mult decât atât, i-au scos în evidență atuurile fizice, în special bustul generos, silueta de invidiat și posteriorul bombat.

Vedeta a asortat și o pereche de ochelari care se potrivesc de minune cu costumul de baie și îi pune într-o lumină bună frumoasele trăsături ale feței. Imaginea a strâns rapid mai bine de 141 mii de aprecieri și o mulțime de reacții din partea celor care o apreciază.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Antonia este posesoarea unui trup de zeiță. De asemenea, artista nu ezită să își afișeze formele apetisante pe rețelele sociale, iar la cei 32 de ani se mândrește cu un aspect fizic de invidiat.

Citește și: Antonia a încins imaginația fanilor într-o rochie extrem de scurtă. Cum s-a fotografiat vedeta: „Tu nu ai nevoie de filtre”

Ipostaza incendiară nu a putut trece neobservată de către fani. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că este o femeie extrem de frumoasă și că arată de-a dreptul spectaculos după trei sarcini.

"Doamne ce corp ai, ești superbă!❤️" sau "Ești cea mai frumoasă femeie din Univers! Distracție plăcută!", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care își menține aspecul fizic.

Antonia și-a obișnuit publicul cu aparițiile sale remarcabile, dar și cu piesele vestimentare la care apelează de fiecare dată. Se pare că vedeta este adepta celor mai fierbinți shooting-uri foto și nu se teme să își scoată în evidență cele mai frumoase părți ale corpului.

Artista se mândrește cu un trup de invidiat chiar dacă a născut trei minunății. De asemenea, Alex Velea se mândrește de câte ori are ocazia cu iubita lui, mai ales pe rețelele sociale, acolo unde este foarte activ și își ține prietenii la curent cu cele mai importante evenimente din viața lui.

Ultimele știri