Antonia, provocatoare într-un top care-i scoate în evidență bustul mărit. Cum arată articolul pe care puține femei l-ar purta

Deși a adus pe lume trei copii, Antonia continuă să aibă o formă fizică de invidiat.

Deși a adus pe lume trei copii, Antonia continuă să aibă o formă fizică de invidiat

Instagram/ Antonia

Frumoasa șatenă este conștientă de atuurile sale fizice, așa că nu ezită să îmbrace cele mai incitante articole vestimentare.

Zilele trecute, cu ocazia unei ședinte foto profesioniste, Antonia a îmbrăcat pantaloni din piele, care îi puneau în valoare picioarele intens lucrate în sala de fitness.

În partea de sus, iubita lui Alex Velea a optat pentru un top pe care puține femei ar avea curaj să-l poarte.

Citește și: Antonia a postat o nouă fotografie sexy, însă fanii au fost atenți la un alt detaliu: „Te îndrepți către culturism?”

Piesa extrem de decoltată i s-a mulat perfect pe formele generoase, pe care le-a scos în evidență fără să lase prea mult la vedere.

În completarea look-ului, Antonia a adăugat o pereche de mănuși în aceeași nuanță și bijuterii delicate.

De asemenea, machiajul a fost unul subtil, iar părul său lung a fost coafat, de către echipa de stiliști, în bucle lejere.

Antonia are trei copii

Antonia este o mamă împlinită și tare mândră de micuții săi. Frumoasa artista are trei copii, o fată, rezultată din mariajul cu Vincenzo Castellano, și doi băieți din relația actuală pe care o are cu cântărețul Alex Velea.

Citește și: Cât de mult a crescut și cum arată acum Ayan, băiatul lui Andrei Ștefănescu. Micuțul a moștenit frumusețea mamei sale, Antonia

În vreme ce Dominic și Akim locuiesc la București, alături de mama și tatăl său, micuța Mia stă cu tatăl său, în Italia.

Cu toate acestea, cele două au o relație foarte strânsă, iar fetița o vizitează des și petrec multe vacanțe împreună.

Cum a devenit cunoscută Antonia

Cariera muzicală a Antoniei a început în 2009, odată cu lansarea hitului „Roses on Fire” pe care l-a lansat în colaborare cu Tom Boxer. Piesa lor a avut succes atât pe plan național, cât și internațional, aducând-o pe Antonia în centrul atenției.

Un an mai târziu, ea a adus-o pe lume pe Maya Rosaria Castellano, iar în 2011, s-a căsătorit cu iubitul și tatăl fiicei ei, Vicenzo.

Citește și: Antonia, cu părul lung, într-o rochie angelică ce îi subliniază bustul. Cum apare în noul ei videoclip

La scurt timp, cântăreața și omul de afaceri s-au despărțit, iar artista a început o relație cu artistul Alex Velea.

Cei doi au fost blamați pentru alegerea lor de a forma un cuplu, însă, în ciuda tuturor, ei formează și astăzi una dintre cele mai solide perechi din showbizul românesc.

Ultimele știri