Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Lovitură dură pentru Antonia și Alex Velea. Nu se pot căsători! Ce legătură are Vincenzo Castellano?

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, iar fanii lor se întreabă mereu de ce nu au făcut până acum pasul cel mare: nunta.

Antonia și Alex Velea

Facebook/ Alex Velea

Antonia și Alex Velea nu reușesc să ajungă în fața altarului, deși își doresc să facă acest pas și sunt pregătiți pentru asta. Motivul este incredibil.

Ei bine, se pare că ei își doresc să devină soț și soție, dar pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap.

Lovitură dură pentru Antonia și Alex Velea. Nu se pot căsători! Ce legătură are Vincenzo Castellano?

Antonia, mesaj pentru Alex Velea. Ce detaliu a scos în prim-plan artista, după cei 8 ani de relație? "O să îmi fie dor de tine când ieșim din această carantină"

Antonia și Alex Velea nu se pot căsători

Concret, Velea și Antonia plănuiau să ajungă în fața altarului vara aceasta, dar din cauza situației care a lovit întreg globul, procesul de divorț al artistei de Vincenzo Castellano, fostul soț, care se desfășoară în Italia, a fost suspendat. De asemenea, a fost suspendat și procesul legat de custodia comună a fetiței pe care o au împreună, Maya.

Cei doi îndrăgostiți își doreau și să își boteze copiii pe care îi au împreună, Akim și Dominic.

„Voiau o nuntă discretă, fără mare tam tam, care să se desfășoare în același timp cu botezul copiilor. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil anul acesta, pentru că există mici șanse ca procesul de divorț al Antoniei să se finalizele anul acesta. Ei nu suferă din cauza acestui lucru, se iubesc enorm și nu consideră că niște acte poate schimba în bine relația lor. Sunt doar puțin supărați pentru că nu își vor mai boteza băieții”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru sursa citată.

Lovitură dură pentru Antonia și Alex Velea. Nu se pot căsători! Ce legătură are Vincenzo Castellano?

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc și se susțin necondiționat. Iar, cu fiecare ocazie pe care o au, artiștii își fac declarații de dragoste.

Cum arată locuința în care Antonia și Alex Velea și-au mutat copiii

Antonia are trei copii. Maya, în vârstă de zece ani, fiică pe care Antonia o are din mariajul cu italianul Vincenzo Castellano, Dominic (6 ani) şi Akim (4 ani), copii pe care Antonia îi cu artistul Alex Velea.

Recomandari