Live acumFilm: O bucla in timp
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Antonio Banderas s-a vindecat de coronavirus după 21 de zile: ”Gândurile mele merg spre cei care n-au fost atât de norocoși ca mine!”

Antonio Banderas a reușit să învingă infecția cu noul coronavirus după 21 de zile. Anunțul a fost făcut chiar de renumitul actor, care a făcut public un mesaj emoționant. 

Antonio Banderas s-a vindecat de coronavirus după 21 de zile: ”Gândurile mele merg spre cei care n-au fost atât de norocoși ca mine!”

Hepta.ro

Antonio Banderas a dezvăluit că a fost depistat pozitiv pentru coronavirus chiar în ziua în care a împlinit 60 de ani, dar acum acesta a mărturisit că a învins boala.

”După 21 de zile de izolare, pot să spun că am învins coroanvirusul.”, a declarat actorul, potrivit ABC.es.

”Gândurile mele merg spre cei care n-au reușit să se vindece de coronavirus ori au făcut o formă severă a bolii. Curaj celor care sunt acum în mijlocul luptei cu boala.”, a mai scris el pe Twitter.

Antonio Banderas are coronavirus: "Sunt obosit!" Actorul se află în categoria de risc. Care este starea de sănătate a acestuia

Antonio Banderas a anunțat că s-a infectat pe 10 august

Actorul spaniol Antonio Banderas a anunțat, la începutul lunii august, chiar în ziua în care a împlinit 60 de ani, că a fost testat pozitiv cu coronavirusul, relatează Reuters și Sky News.

”Aș vrea să adaug că mă simt relativ bine, doar puțin mai obosit decât de obicei și sunt încrezător că mă voi recupera pe cât de curând cu putință”, mărturisea actorul, care a povestit atunci că își va petrece perioada de izolare continuând ”să ofere însemnătate celor 60 de ani recent împliniți”.

Penélope Cruz şi Antonio Banderas, protagonişti în comedia „Competencia oficial”

Printre actorii de la Hollywood care au dezvoltat boala se numără și actorii Tom Hanks ori Idris Elba.

Recomandari