Antena Căutare

Splash! Vedete la apă. Antonio Dos Santos îi învață pe români capoeira, o artă marțială braziliană

Antonio Dos Santos, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea, din 24 iulie, în noul sezon “Splash! Vedete la apă”, este instructor de capoeira, considerată o artă marțială braziliană, respectiv un dans de luptă cu origini africane.

Antonio Dos Santos, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea, din 23 iulie, în noul sezon “Splash! Vedete la apă”, este instructor de capoeira, considerată o artă marțială braziliană, respectiv un dans de luptă cu origini africane.

“În România, sunt instructor de capoeira, de 11 ani. Însă înainte am predat cursuri și în Turcia, Grecia, Olanda, Bulgaria, Franța, Tunisia, ca să amintesc doar câteva țări”, ne-a declarat Antonio.

Splash! Vedete la apă, din 24 și 25 iulie, la Antena 1

Antonio Dos Santo a început să practice acest sport în copilărie, în Brazilia natală, datorită bunicului patern, Leandro, cel care l-a și crescut. Ulterior, a devenit dansator profesionist. Primul său contract de dansator de capoeira s-a desfășurat în Turcia. Acolo s-a îndrăgostit, la prima vedere, de o româncă, înaltă și frumoasă, pe nume Daniela, care i-a devenit soție. Din 2008, Antonio s-a stabilit în România și predă capoeira, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Citește mai departe pe splash.a1.ro!

Alexandra Stan, schimbare sexy de look! S-a tuns scurt și și-a făcut breton... Pe ce a pus mâna păcătosul Cătălin Bordea! La piscină, toți bărbații au admirat formele provocatoare ale soției sale. Im...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x