Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Apariție de senzație a vloggerului Selly, în prima zi de BAC! Tânărul a venit la examen pe cai mulți!

Vloggerul Selly a susținut prima proba de Bac, ocazie cu care și-a scos caii putere din garaj si s-a deplasat la examenul maturității.

Vloggerul Selly nu s-a lăsat doborât de dificultatea examenului și și-a făcut apariția pe cai mulți. Tânărul a avut o apariție spectaculoasă , dacă am putea spune așa, în prima zi de Bacalaureat.

Andrei Șelaru a venit cu bolidul său de lux, o limuzină Mercedes CLS care costă în jur de 80.000 de dolari, dar și îmbrăcat în tricou Versace, conform ciao.ro

Povestea cruntă din spatele succesului lui Jador! Cum a fost viața artistului înainte de a deveni celebru! "Eram un copil depravat!" |Video

Andrei Șelaru este un elev de liceu din Craiova care a cunoscut faima pe YouTube. Canalul său are peste 2,5 milioane de abonați, iar el și trupa sa, 5GANG, au lansat filmul „Un altfel de Crăciun” care a fost vizionat de 150.000 de oameni în primul week-end. Frecvent postările lui Selly de pe YouTube atrag peste un milion de vizualizări. El beneficiază și de suportul colegilor din 5Gang. Gami, Pain sau Diana sunt modele pentru milioane de copii și adolescenți.

Selly, dezvăluire uriașă despre Bac! Ce a postat, imediat după ieșirea din examen

Luni a avut loc prima probă la Limba și Literatura Română. Câți candidați s-au înscris pentru prima sesiune

Anul acesta, la prima sesiune de Bacalaureat s-au înscris peste 155.000 de candidați pentru a susține examenul maturității. Dintre aceștia, potrivit Click!, 123.800 de candidați sunt din promoția curentă, iar 31.800 sunt candidați din promoții anterioare. Față de anul trecut, numărul este mai mare cu 20.000 de candidați.

Recomandari