Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Apariție neașteptată la mormântul Mădălinei Manole! Oamenii din cimitir au crezut că nu văd bine!

Dispariția Mădălinei Manole a lăsat un mare gol în mintea și sufletele fanilor din România, iar amintirea sa continuă să rămână vie în memoria

Dispariția Mădălinei Manole a lăsat un mare gol în mintea și sufletele fanilor din România, iar amintirea sa continuă să rămână vie în memoria iubitorilor de muzică din toată țara.

Așa cum se întâmplă de ani întregi, morântul artistei a devenit un adevărat loc de pelerinaj pentru cei care au cunoscut-o sau au admirat-o pe fata cu părul de foc.

În urmă cu ceva timp, la locul de veci al Mădălinei Manole și-a făcut apariția o tânără, care semăna leit cu cea care se odihnește la cimitirul Bolovani , din Ploiești. Monica este o tânără despre care toți cei care o cunosc spun că seamănă cu fosta cântăreață.

Sosia cântăreței nu semăna la început cu regretata Mădălina Manole, dar între timp Monica a început să semene izbitor de mult cu idolul ei, și-a vopsit părul roșcat și folosește un machiaj adecvat. Tânăra a mărturisit că și-a făcut acasă un altar în amintirea cântăreței. Monica s-a fotografiat cu tatăl și fratele regretatei artiste pentru a păstra vie amintirea Mădălinei Manole.