Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Ups! Prințul Harry a înșelat-o pe Meghan Markle cu o bombă sexy, la începutul relației lor! Dezvăluiri incendiare! „A bombardat-o cu mesaje” - Galerie foto

Prințul Harry a înșelat-o pe Meghan Markle în perioada de început a relației lor, cu o bombă sexy, pe care ar fi „bombardat-o cu mesaje”.

Prințul Harry a înșelat-o pe Meghan Markle în perioada de început a relației lor, cu o bombă sexy, pe care ar fi „bombardat-o cu mesaje”.

Potrivit biografului Angela Levin, prințul Harry a întâlnit-o pe modelul Sarah Ann Macklin la o petrecere, după care i-ar fi trimis numeroase mesaje, dar fără să se implice serios într-o relație.

„În perioada de început a relației lui cu Meghan Markle, prințul Harry ar fi mers la întâlniri cu modelul Sarah Ann Macklin, care colaborează cu Burberry. S-au întâlnit la o petrecere privată, i-a luat numărul de telefon și a bombardat-o cu mesaje”, susține Angela Levin, care a lansat cartea „Harry: Conversations with the Prince” (Harry: Conversații cu prințul).

„Însă, s-a dovedit a fi o simplă atracție, nimic serios”, a adăugat Angela Levin.

Aceasta a mai explicat că prințul Harry și modelul nu se potriveau. O sursă apropiată celor doi i-ar fi declarat că prințul Harry și Sarah Ann Macklin sunt destul de diferiți – ea are un stil de viață foarte sănătos și abia consumă alcool, iar în privința acestor alegeri prințul Harry ar fi fost foarte diferit.

Prințul Harry și Meghan Markle au avut o relație timp de șase luni înainte ca legătura dintre cei doi să fie confirmată odicial. Aceștia s-au căsătorit în mai 2018 și au devenit ducii de Sussex. Luna trecută, au devenit pentru prima dată părinți, după ce s-a născut fiul lor, Archie.

De atunci, Sarah Ann Macklin a devenit nutriționist la Oxford College și ar lucra în Londra.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro