Archie, fiul lui Meghan Markle și al lui Harry, a împlinit un an. Imaginile făcute publice de actriță au făcut furori pe internet

Archie, fiul lui Meghan Markle și al prințului Harry, a împlinit un an de zile, iar mătușa lui, Kate Middleton i-a transmis un mesaj emoționant. 

Archie, fiul lui Meghan Markle și al lui Harry, a împlinit un an. Imaginile făcute publice de actriță au făcut furori pe internet

Archie, fiul ducilor de Sussex, este al șaptelea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, în ciuda faptului că părinții săi au renunțat la privilegiile regale. Acum, însă, odată cu aniversarea unui an de viață, mătușa lui, Kate Middleton, i-a transmis un mesaj emoționant.

„Îi urăm lui Archie La mulți ani pentru prima sa aniversare”, este urarea care însoțește o fotografie mai veche, cu micul prinț înconjurat de o seamă de reprezentanți de vază ai Familiei Regale.

Lovitură umilitoare pentru Meghan Markle! Un judecător i-a stricat întregul plan de răzbunare: „Nu există niciun motiv!”

De asemenea, Meghan Markle a făcut public un videoclip inedit în care apare micuțul Archie, care a fost filmat chiar de Prințul Harry.

În imaginile făcute publice, Meghan Markle apare ținându-l în brațe pe Archie, care răsfoiește o carte

Meghan Markle a apărut public cu bebelușul la două zile după ce a născut

Prințul Harry și Meghan Markle au apărut pentru prima dată în public alături de bebelușul regal, cel mai proaspăt membru al familiei regale britanice, la două zile după ce a venit pe lume.

”Are cel mai dulce temperament, este foarte calm. A fost un vis”, a spus Meghan Markle.

Modă în stil regal! Situații când Kate Middleton și Meghan Markle s-au inspirat din ținutele Prințesei Diana

”Nu știu cu cine seamănă”,glumea atunci prințul Harry, izbucnind în râs.

Copilul este al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui - prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis -, şi ducele de Sussex (prinţul Harry), şi al optulea strănepot al reginei Elisabeta.

Ultimele știri