Căutare Live

Are 17 ani şi se laudă cu un ten perfect! Mulţi adolescenţi ar vrea să-i ştie secretul. Nicole Cherry a dezvăluit cum a fentat acneea de la pubertate

Nicole Cherry se consideră norocoasă căci a reuşit să fenteze una dintre cele mai mari probleme ale pubertăţii: acneea. Artista a dezvăluit tuturor secretul cu ajutorul căruia îşi păstrează faţa curată. 

A reușit să se propulseze în topurile muzicale și să devină una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Nicole Cherry a bifat și hitul verii 2016, cu piesa "Se poartă vara", realizată în colaborare cu Connect-R.

Și pentru că succes are deja din plin, Nicole e foarte atentă la felul cum arată. Cireșica se consideră norocoasă căci a reuşit să fenteze una dintre cele mai mari probleme ale pubertăţii: acneea.

Invitată la emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars, artista a dezvăluit tuturor secretul cu ajutorul căruia îşi păstrează faţa curată.

"Nu dorm niciodată machiată. Îmi curăţ foarte bine tenul şi apoi îl dau cu o cremă hidratantă. Atât. Am noroc cu un ten curat. Am 44 de kilograme", a declarat Nicole Cherry la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Arta este trăsătură de familie! Fiica lui Kurt Cobain este o pictoriță de mare succes!...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri