Are 52 de ani și cinci copii, dar arată ca o puștoaică. Nicole Murphy impresionează cu trupul de model

Eddie Murphy și soția sa, Nicole, s-au despărțit acum mai bine de un deceniu. Cei doi au rămas prieteni și se susțin public de fiecare dată când au ocazia.

Eddie Murphy și soția sa, Nicole, s-au despărțit acum mai bine de un deceniu

Profimediaimages.ro

La fel ca pe vremea când formau un cuplu, Nicole Murphy impresionează la fiecare apariție.

Fostul model și-a păstrat formele apetisante și, deși a ajuns la 52 de ani, nu ezită să poarte ținute sexy.

Recent, ea a fost fotografiată de paparazzi în timp ce cobora din coupe-ul său. În imagini, vedeta purta o ținută provocatoare.

Rochia albă, cu flori, îi punea în evidență bustul generos și crăpăturile ei lăsau la vedere picioarele lungi și lucrate la sală.

Nicole Murphy, fotografiata intr-o rochie alba cu flori

Eddie Murphy și soția sa, Nicole, s-au despărțit acum mai bine de un deceniu

Profimediaimages.ro

Eddie și Nicole Murphy s-au căsătorit în 2008

Eddie și Nicole Murphy s-au căsătorit în 2008, iar două săptămâni mai târziu au anunțat divorțul. Se pare că cei doi întâmpinau probleme de comunicare și aveau des certuri violente.

După ruptură, Eddie a încercat o relație cu Paige Butcher, cu care are un copil de 10 ani. De cealaltă parte, Nicole s-a reorientat către Michael Strahan, cu care s-a întâlnit timp de doi ani.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri