Căutare Live

Are tata o fetiță năstrușnică foc! Pepe a avut un şoc: Ipostaza în care a găsit-o pe micuţa Maria

Are tata nu o fetiţă frumuşică foc, ci două! Maria şi Rosa nu stau locului o secundă şi au reuşit să îşi surprindă părinţii şi azi dimineaţă.

Are tata nu o fetiţă frumuşică foc, ci două! Maria şi Rosa nu stau locului o secundă şi au reuşit să îşi surprindă părinţii şi azi dimineaţă. Pepe a povestit, la Antena Stars, ipostaza în care a găsit-o pe micuţa Maria.

Pepe vă dă întâlnire în fiecare zi, de luni până vineri, de la 17:00, la super spectacolul verii, LIVE, de la Divertiland! Nu rata nicio ediție de ”Gashka Mare”, alături de Dorian Popa, Theo Rose și invitații lor!

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Alex Velea, show în direct cu Dominic! Băieţelul lui şi al Antoniei este deja un artist...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri