O celebră cântăreață a izbucnit în lacrimi, în fața a zeci de mii de oameni: “A fost unul dintre cei mai grei ani din viața mea”

 
+2 click pentru
galerie

Se bucură de un succes mondial, este frumoasă și talentată, iar recent a doborât orice record pe YouTube cu noua ei piesă, “Thank u, Next” care a strâns 100 de milioane de vizualizări în doar trei zile, dar asta nu îi aduce fericire, după cum a recunoscut-o chiar ea în fața a zeci de mii de oameni. Da, este vorba despre Ariana Grande.

Artista în vârstă de 26 de ani a primit ieri distincția de “Femeia Anului 2018”, din partea prestigioasei reviste de muzică Billboard, iar în timpul discursului de acceptare a izbucnit în lacrimi, spunând că nimic din ceea ce pare nu se întâmplă cu adevărat în viața ei.

„Este ceva foarte special. Mi se pare și mai interesant pentru că că acesta a fost unul dintre cei mai buni ani ai carierei mele, dar în același timp și unul dintre cei mai grei din viața mea”, a declarat Ariană Grande.

Ariana a explicat că nu caută să stârnească mila nimănui, dar vrea ca mesajul ei să ajungă la oamenii care traversează astfel de momente dificile. „Spun asta pentru că mulți privesc pe cineva în postura mea și se gândesc: "Femeia Anului, un artist aflat pe culmile succesului, sigur are situația sub control, le are pe toate›. Le am, însă în viața personală habar nu am ce dracu’ fac. Așa că da, a fost un an controversat. Vreau doar să spun că dacă ești cineva care nu ai nici o idee despre cum va fi următorul capitol din viața ta, nu ești singur”, a mai spus Ariana Grande, cu vocea sugrumată de emoție.

Cântăreața și-a încheiat discursul împărtășind cu publicul speranțele pe care le are pentru ea în anul viitor, mărturisire care a făcut-o să izbucnească în plâns la final. „Abia aștept și sper să învăț să-mi ofer și mie din iubirea și iertarea, pe care le-am oferit cu atâta ușurință și generozitate bărbaților din trecutul meu”, a încheiat ea, cu ochii în lacrimi.

Înainte de acest discurs, pe marile ecrane de pe scenă a rulat un filmuleț în care alți artiști celebri, precum Pharrell și Katy Perry, au lăudat-o pentru calitățile ei vocale și prezența scenică. Ei au amintit și curajul de care Ariana a dat dovadă imediat după tragedia din Manchester, din mai 2017, când a avut loc un atac terorist imediat după un concert al său, relatează unsitedemuzica.ro.

Privind viață sentimentală, a fost un an extrem de greu pentru ea. Imediat după ce Ariana Grande i-a spus adio lui Mac Miller, cu care a avut o relație de aproape doi ani, acesta a decedat din cauza unei supradoze de droguri, situație ce a sfâșiat-o și a făcut-o să rupă logodnă cu Pete Davidson, alături de care începuse o relație în luna aprilie. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI