Fanii ei vor lăcrima! Ariana Grande a dezvăluit că s-a ÎMBOLNĂVIT după atacul de la Manchester: Este greu să vorbesc despre asta

 

Cântăreața Ariana Grande a dezvăluit că suferă de tulburare de stres post-traumatic (PTSD) în urma atacului terorist de la Manchester, care s-a soldat cu 22 de morți și sute de răniți.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat revistei  British Vogue, Ariana Grande a spus că în urma atacului s-a confruntat cu probleme precum anxietate și vertij, despre care a spus că au fost semne de tulburare de stres post-traumatic.

„Detest să recunosc, dar, da, despre asta este vorba. Asta mi-a spus toată lumea. Este greu pentru mine să vorbesc despre această problem, pentru că atât de mulți oameni au suferit pierderi teribile. Dar, da, s-a întâmplat (să sufere de tulburare de stres post-traumatic după atac, n.r.). Știu că acele familii și fanii mei și toată lumea care a fost acolo s-a confruntat, de asemenea, cu această problemă, în mare măsură”, a spus artista.

Cântăreața în vîrstă de 24 de ani evită să vorbească despre propria ei experiență de la concertul din Manhester, din cauză că alte persoane au avut extrem de mult de suferit. Ea a menționat că nu crede că va putea vreodată să vorbească despre acea seară fără să înceapă să plângă.  

„Simt că nici nu ar trebui să vorbesc despre experiența mea – că nici nu ar trebui să spun ceva. Nu cred că voi ști vreodată cum să vorbesc despre asta fără să plâng”, a spus Ariana Grande.

Ariana Grande abia ce își încheiase concertul la Manchester Arena pe 22 mai, anul trecut, când un atacator sinucigaș a ucis printr-o explozie 22 de persoane și a rănit sute de alte persoane.  

Cântpreața s-a întors în acest oraș la doar o suptămână după atac pentru a susține un concert caritabil, „One Love Manchester”, în beneficial celor afectați.

În aprilie, Ariana Grande a lansat „No Tears Left To Cry”, primul ei single după atacul terorist de la concertul Manchester Arena. Această melodie, produsă de Max Martin, este dedicată victimelor atacului, şi are un videoclip regizat de Dave Meyers.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe