Armie Hammer, ajuns la capătul puterilor după acuzațiile de hărțuire și lupta cu dependențele sale. Ce decizie a luat actorul

Armie Hammer, ajuns la capătul puterilor după acuzațiile de hărțuire și lupta cu dependențele sale. Ce decizie a luat actorul

Actorul din filmul “Rebecca” a părăsit locuința sa din Insulele Cayman și s-a internat la o clinică din apropierea orașului Orlando.

Profimedia

Celebrul actor Armie Hammer a luat o decizie drastică în ceea ce privește dependențele cu acre se confruntă și i-a uimit pe fani.

Armie Hammer, actorul în vârstă de 34 ani, a decis să caute ajutor specializat și a anunțat-o pe soția sa, Elizabeth Chambers că dorește să meargă la dezintoxicare. Astfel, actorul s-a internat într-un centru de dezintoxicare din Florida din cauza dependeței de droguri, alcool și sex, dar și din pricina acuzațiilor de canibalism și a celor de hărțuire care au stârnit un adevărat scandal în luna martie a acestui an.

Actorul din filmul “Rebecca” a părăsit locuința sa din Insulele Cayman și s-a internat la o clinică din apropierea orașului Orlando.

Ce mesaj cutremurător i-a lăsat Armie soției sale

Mesajul pe care acesta I l-a transmis soției sale a fost unul cutremurător, spunându-I lui Elizabeth că “e pregătit să caute un tratament și că se internează într-o clinică unde va rămâne atâta timp cât e necesar până când starea lui se va îmbunătății”.

Soția sa, dar și cei doi copii ai cuplului, Harper și Ford, l-au condus pe Armie la clinica de dezintoxicare unde vas ta internat o perioadă. Deși el și Elizabeth s-au despărțit, femeia încearcă să îi ofere tot sprijinul de care actorul are nevoie. Armie și Elizabeth au despărțit vara trecută, după ce se căsătoriseră în 2010, având o căsnicie de 10 ani.

Citește și: Armie Hammer, vedeta din "The Social Network" si "J. Edgar", arestat pentru posesie de marijuana

Un prieten apropiat de-ai actorului susține că de această data Armie e mai determinat ca oricând să se pună pe picioare, dorindu-și să resolve problemele cu dependențele pe care le are.

Apropiații starului de la Hollywood cred că Armie a dus o viață bună, una privilegiată, provenind dintr-o familie înstărită și niciodată nu a simțit presiunea unor greutăți, fiind un răsfățat. Se pare că Armie este stră-nepotul lui Armand Hammer, un om care s-a îmbogățit în urma afacerilor petroliere.

După moartea lui în 1990, tatăl lui Armie a moștenit o avere de 180 milioane de dolari și i-a dat parte din acești bani.

Când au început problemele lui Armie Hammer

În ianuarie 2021, actorul a fost acuzat de abuz de mai multe foste iubite și mai multe schimburi de mesaje au fost publicate de acestea, punându-l pe actor într-o lumina proastă. Se pare că acesta vorbea cu ele despre niște fetișuri bizare, care includeau viol și canibalism.

Citește și: Leonardo DiCaprio se saruta cu un barbat

Fostele sale iubite, Paige Lorenze și Courtney Vucekovich, l-au acuzat pe actor că acesta le-a abuzat fizic pe parcursul relațiilor lor.

În luna martie a acestui an, Armie a mai fost acuzat de o altă femeie pe nume Effie cum că acesta ar fi violat-o într-o cameră de hotel și a fost bătută. Armie Hammer a negat toate aceste acuzații.

În luna mai, Armie și-a făcut o nouă iubită, pe Lisa Perejma, despre care a spus că îl ajută să se simtă mai sănătos și mai bine ca oricând, oferindu-I tot sprijinul de care avea nevoie.

Ultimele știri