Căutare Live

Armin Nicoară și logodnica lui, scandal de proporții. Ce i-a reproșat Claudia Puican în lacrimi artistului

Armin Nicoară și Claudia Puican au avut parte de tensiuni în cuplu. Claudia Puican i-a reproșat logodnicului ei faptul că acesta nu i-a fost alături când ea avea nevoie de el.

Armin Nicoară și logodnica lui, scandal de proporții. Ce i-a reproșat Claudia Puican în lacrimi artistului

Antena Stars

Armin Nicoară și Claudia Puican au avut parte de un conflict, iar artista a izbucnit în lacrimi reproșându-i faptul că nu a fost lângă ea cu o seară înainte, atunci când ea s-a simțit foarte singură.

Armin Nicoară și Claudia Puican au avut parte de un conflict puternic. Motivul pentru care artista a izbucnit în lacrimi

Armin Nicoară și Claudia Puican au ajuns la un scandal de proporții, după ce Armin a mers la distracție în urmă cu o seară, iar ea s-a simțit singură.

„Unde ai fost azi-noapte?”, întreabă Claudia Puican.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican primesc sfaturi de la Florin Pește. Cântăreața se pregătește să lanseze o nouă melodie

„Sunt Armin Nicoară, după cum știți, în viața mea este un pic de haos, dar un haos pe care eu îl iubesc. Vă invit să faceți parte din viața mea”, spune Armin Nicoară.

„De fiecare dată faci așa, nu mai suport. În fiecare zi tu faci aceeași chestie”, îi reproșează Claudia Puican.

„Băi femei, tu ești nebună la cap, ai luat-o razna?”, spune Armin Nicoară.

„Citesc în presă că-mi da inelul, că nu știu”, îi mai spune Claudia.

„Tu citești in presă?”, întreabă Armin Nicoară.

„Nu am o dimineață care să fie normală în casa asta”, se enervează Armin Nicoară.

„Când vin acasă să dorm, am nevoie să fii lângă mine să mă consolezi. Trebuie să stai lângă mine”, spune ea.

Citește și: Armin Nicoară a ieșit în oraș fără logodnica lui, Claudia Puican. Cu cine s-a întâlnit artistul

Armin Nicoară și Claudia Puican au aflat că nu pot avea copii

Armin Nicoară și Claudia Puican au aflat de curând că nu pot face copii, iar vizita la un medic specialist le-a mai adus puțină speranță. În cadrul întâlnirii lor cu doctorul, Claudia Puican nu și-a putut stăpâni emoțiile și suferința și a izbucnit în lacrimi.

Armin Nicoară și Claudia Puican poartă în inimile lor o suferință de nedescris de când au aflat că nu pot avea copii atât de ușor. Cei doi se străduiesc de mai multă vreme, însă analizeze pe care le-au făcut au clarificat motivul pentru care aceștia nu au reușit până la momentul de față să realizeze acest lucru.

Iată că problema ar fi la Armin Nicoară, care ar produce spermatozoizi imobili, lucru care nu poate duce la sarcină pentru iubita lui, Claudia Puican. În cabinetul medicului, artista a izbuncit în lacrimi, din cauza emoțiilor și a suferinței pe care o poartă în inima ei. Cei doi își doresc ca din rodul iubirii lor să iasă un copil și vor face tot de le stă în putință pentru a reuși acest lucru.

Medicul le-a oferit două soluții care i-ar putea ajuta în acest traseu. „Am făcut câteva analize la Timișoară și am zis să vă arăt. Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mica problema, el având diabet de la vârsta de 15 ani, ma gândesc ca de aici este problema”, spune Claudia, întinzându-i medicului telefonul mobil pe care aceasta avea fișa de analize.

„La mine este o mică problemă pentru că nu țin un regim alimentar prea ok. Noi ne ocupăm cu muzica amândoi și avem un stil de viață mai agitat”, spune și Armin Nicoară.

„Îmi este frică un pic, având un program atât de dezordonat și nu avem alimnetația bună, nu vrem să afecteze bebelușul”, spune și Armin Nicoară.

„Vi s-au umplut ochișorii de lacrimi. Sunteți un cuplu tânăr și aveți șanse. În cel mai rău caz, puteți obține prin vitro, medicina a evoluat. Pot rezolva multe”, în încurajează medicul, atunci când vede că Claudiei Puican i s-au umezit ochii de lacrimi.

Alec Baldwin a predat telefonul poliției pentru investigarea morții cineastei Halyna Hutchins. Ce a declarat actorul... Cui i-a dedicat Selena Gomez cel mai recent tatuaj. Cine a inspirat-o pe vedetă...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x