„Hasta la vista, baby!”. Arnold Schwarzenegger a devenit rapper, la 71 de ani! A lansat o melodie despre viața și cariera lui – Video

Arnold Schwarzenegger a devenit rapper, la vârsta de 71 de ani. Starul a lansat o melodie, alături de cântărețul australian Andreas Gabalier, piesa cu videoclip celebrându-i viața și cariera.

Arnold Schwarzenegger a devenit rapper, la vârsta de 71 de ani. Starul a lansat o melodie, alături de cântărețul australian Andreas Gabalier, piesa cu videoclip celebrându-i viața și cariera.

În piesa „Pump it Up – The Motivation Song”, Arnold Schwarzenegger face rap cu versuri motivaționale, îndemnând ascultătorii să muncească din greu. Între versurile interpretate de el se numără și fraze celebre din „Terminatorul”, precum: „I'll be back” și „Hasta la vista, baby”.

Publicat în weekend, videoclipul melodiei a strâns deja peste 750.000 de vizualizări pe YouTube.

În clip, Arnold Schwarzenegger apare lucrând într-o sală de sport și mergând cu bicicleta prin Los Angeles alături de Andreas Gabalier. În videoclip apar și imagini mai vechi cu starul.

Melodia cu durata de aproape cinci minute îl celebrează pe Arnold Schwarzenegger care s-a transformat dintr-un culturist în unul dintre cele mai iubite staruri de la Hollywood.

Arnold Schwarzenegger este implicat în campania de promovare a noului film din seria „Terminator”, „Terminator: Dark Fate”, ce va avea premiera în noiembrie.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri