Arnold Schwarzenegger nu vrea sa plateasca pensie alimentara

Actorul Arnold Schwarzenegger a respins cererea prin care sotia lui, Maria Shriver, solicita plata unei pensii alimentare dupa pronuntarea divortului, potrivit unor documente oficiale, relateaza Mediafax.

Documentele completate de starul hollywoodian, publicate de site-ul TMZ.com, arata faptul ca Bob Kaufman, avocatul fostului guvernator al statului California, nu a bifat rubricile destinate pensiei alimentare.

Potrivit aceleiasi surse, eroul francizei "Terminator", care a anuntat ca isi amana revenirea pe marile ecrane, in mai, dupa ce a marturisit ca este tatal unui copil conceput cu una dintre angajatele familiei Schwarzenegger, incearca sa obtina custodia comuna a celor doi fii pe care ii are cu actuala lui sotie - Patrick, in varsta de 17 ani, si Christopher, in varsta de 13 ani.

Maria Shriver, in varsta de 55 de ani, nepoata a fostului presedinte american John F. Kennedy, a cerut divortul in urma cu trei saptamani, invocand "divergente ireconciliabile" cu sotul ei, pe care l-a cunoscut in 1977 si cu care s-a casatorit in 1986.

Foto: Hepta

Ultimele știri