Căutare Live

Aroganta fara limite! Fostul iubit al Rihannei si-a vopsit masina dupa modelul preferat de pantofi sport!

Chris Brown i-a uimit pe toti dupa ce si-a vopsit bolidul dupa modelul preferat de pantofi sport. Acesta a platit zeci de mii de euro pentru acest moft

Cand banii nu sunt o problema, poti da frau liber imaginatiei si sa arunci banii pe nimicuri. Asa a facut si fostul iubit al Rihannei care si-a dorit o masina cu acelasi model al tenesilor preferati.

Artistul si-a vopsit bolidul, marca Lamborghini Aventador, dupa ultimul model Nike. Brown a mers cu o pereche de pantofi sport la el si le-a cerut celor de la service sa-i coloreze masina exact la fel.

Dupa patru saptamani, proiectul de 15.000 de dolari a fost terminat. Suma este, cu siguranta, infima pentru solist, astfel ca nu ar fi de mirarea daca, peste cateva saptamani, isi va vopsi masina dupa viitoarea colectie a brandului de articole sport.

Foto: Hepta

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Sofia Vergara a purtat bijuterii de sapte milioane de dolari la Premiile Emmy...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri