Artista a recunoscut că suferă de o afecțiune ce îi poate pune viața de artistă. Delia i-a șocat pe fani

Frumoasa jurată de la iUmor și X Factor i-a uimit pe fani cu o veste mai puțin îmbucurătoare. Diva blondă suferă de o boală ce-i poate afecta cariera.

Artista a recunoscut că suferă de o afecțiune ce îi poate pune viața de artistă. Delia i-a șocat pe fani

antena 1

Delia este cunoscută pentru vocea ei senzațională, dar și pentru emisiunile la care a participat ca jurat, X Factor și iUmor. Carismatica blondă e mereu veselă și optimistă, dar ea suferă de o boală rară care îi poate afecta grav starea de sănătatea dacă ajunge într-un stadiu mai avansat.

Artista a recunoscut pe contul său de Instagram în urmă cu puțin timp că suferă de misofonie, o boală rară. Aceasta mai este cunoscută și ca ”sindromul sensibilității la sunete”.

Boala are mai mulți factori declanșatori, majoritatea constând în sunete comune, precum cele făcute de o persoană atunci când mestecă, oftează, fluieră sau cască, potrivit spynews.ro. De asemenea, pot apărea stări de anxietate și disconfort și atunci când persoana în cauză aude un zgomot de foire al picioarelor sau mișcarea repetată a acestora care atrage atenția.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Deși acest sindrom nu este foarte grav, factorii care îl declanșează pot distrage atenția persoanei bolnave. În cazul Deliei, care este o artistă de excepție, nivelul de concentrare trebuie să fie foarte ridicat pentru a putea ignora toate aceste zgomote.

Specialiștii explică faptul că viața socială a unei persoane care suferă de misofonie poate fi afectată. Prin urmare, e posibil ca pacientul va evita să mănânce în public.

Într-un stadium ai avansat, boala poate da naștere unui comportament și vocabular agresiv.

Delia, o adevărată artistă

În viața de zi cu zi, Delia surprinde cu aparițiile ei fermecătoare, fiind fana ținutele excentrice și a look-urilor ieșite din comun.

Artista devine extrem de repede centrul atenției datorită prezenței sale efervescente, dar și a felului în care își conturează look-ul. Cert e că puține femei ar avea curajul să îndrăznească atât de mult precum o face celebra cântăreață atunci când se afișează în public.

Delia și concurenta ei, Sonia Mosca, în finala X Factor

Delia și Sonia Mosca au adus pe scena FInalei X Factor 2020 un moment de excepție. Piesa „Gura ta” le-a pus în valoare vocile celor 2 artiste.

„Sunt foarte emoționată și nu mi se întâmplă des. Pe scenă sunt ca acasă, n-am probleme în general. De data asta lucrurile stau un pic diferit. Mi-e teamă să nu stric ceva, să nu o încurc. Ea este genul de artist de care avem nevoie azi. Pentru că ne pierdem în foarte multe detalii și uităm de esență, de ce înseamnă să fii un om spectaculos”, a mărturisit Delia, înainte să urce pe scenă alături de concurenta sa.

Ultimele știri