Căutare Live

Asa arata Adelina Pestritu dupa operatia la nas!

Adelina Pestritu a iesit in sfarsit in lume la o saptamana de la cumplita operatie la nas suferita in urma unui accident stupid.

Adelina Pestritu nu este inca sigura pe infatisarea ei proaspat operata, astfel ca prima iesire in public a fost marcata de o deghizare.

Bruneta a chemat paparazzi numai pentru a se lauda cu postura de araboaica periculoasa, Adelina Pestritu purtand un val oriental pe fata, val ce avea desenat un cap de mort.

Desi a povestit cu lacrimi si amar cum a cazut cu rolele, avand nevoie de operatie la nas, gurile rele sustin ca in realitate Adelina Pestritu ar fi planuit inca de la inceput o rinoplastie din motive estetice.

Chestionat de Click, medicul care a operat-o a recunoscut ca starleta are de acum nasul mult micsorat, dar a incercat sa si confirme povestea accidentului cu role.

Foto: Click.ro si Cancan.ro

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... Celulita la nivel regal. Vezi ce printesa este plina de celulita!...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri