Așa tată, așa fiică! Bianca Van Damme, noua fată ”rea” de la Hollywood

Bianca, fata lui Jean Claude Van Damme, îi calcă pe urme tatălui său celebru. Fiica actorului de la Hollywood a moștenit pasiunea pentru fitness și sporturile de contact și face senzație cu mișcările sale.

Jean Claude van Damme, sursa foto: Profimedia

Chiar dacă nu face, încă!, șpagatul pe două tiruri în mișcare, la fel ca tatăl ei, Bianca Van Damme a recunoscut că a moștenit pasiunea pentru fitness și sporturile de contact de la celebrul actor de la Hollywood.

Nicholas și Bianca sunt cei doi fii ai lui Van Damme care s-au îndrăgostit de artele marțiale. Nicholas a jucat deja în mai multe filme de acțiune, chiar și alături de tatăl său, în timp ce Bianca face și ea senzație cu mișcări demne de K1.

Bianca are 29 de ani și a jucat în mai multe filme de la Hollywood, multe dintre ele alături de Jean Claude. Atunci când nu e pe platoul de filmare sau în sala de antrenament, Bianca își răsfață fanii de pe rețelele de socializare cu poze sau videoclipuri provocatoare.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri