Căutare Live

Așa tată, așa fiică! Bianca Van Damme, noua fată ”rea” de la Hollywood

Bianca, fata lui Jean Claude Van Damme, îi calcă pe urme tatălui său celebru. Fiica actorului de la Hollywood a moștenit pasiunea pentru fitness și sporturile de contact și face senzație cu mișcările sale.

Jean Claude van Damme, sursa foto: Profimedia

Chiar dacă nu face, încă!, șpagatul pe două tiruri în mișcare, la fel ca tatăl ei, Bianca Van Damme a recunoscut că a moștenit pasiunea pentru fitness și sporturile de contact de la celebrul actor de la Hollywood.

Nicholas și Bianca sunt cei doi fii ai lui Van Damme care s-au îndrăgostit de artele marțiale. Nicholas a jucat deja în mai multe filme de acțiune, chiar și alături de tatăl său, în timp ce Bianca face și ea senzație cu mișcări demne de K1.

Bianca are 29 de ani și a jucat în mai multe filme de la Hollywood, multe dintre ele alături de Jean Claude. Atunci când nu e pe platoul de filmare sau în sala de antrenament, Bianca își răsfață fanii de pe rețelele de socializare cu poze sau videoclipuri provocatoare.

În costum de baie și încojurată de palmieri. Alina Eremia a impresionat cu o apariție exotică pe Instagram... Cât s-a schimbat fiica regretatului Luke Perry din Beverly Hills. Cum arată la un an după moartea actorului...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri