Antena Căutare

Atelierul lui Răzvan Ciobanu, spart de hoți! Câți bani a pierdut designerul - VIDEO

Atelierul designerului Răzvan Ciobanu, aflat în centrul Capitalei, a fost spart de hoți, care au furat bijuterii și telefoane mobile, paguba fiind una uriașă. Creatorul de modă s-a declarat șocat de incident.

Atelierul designerului Răzvan Ciobanu, aflat în centrul Capitalei, a fost spart de hoți, care au furat bijuterii și telefoane mobile, paguba fiind una uriașă. Creatorul de modă s-a declarat șocat de incident.

Răzvan Ciobanu a ajuns sâmbătă seara la atelier, alături de un prieten. Acesta a fost momentul când a constatat jaful.

Când a intrat în încăpere, designerul a trăit un şoc. „Geamul de la bucătărie era larg deschis şi tot ce aveam în dulapuri era împrăştiat peste tot în bucătărie. Şi aşa am constatat că nu mai am televizorul, ochelari de soare, multe bijuterii şi nişte telefoane pe care nu le foloseam... Sunt camere peste tot, biroul meu este în zona Dorobanţi, vizavi e un bloc nou, locuit de oameni importanţi. Adică, cine a făcut asta...”, a spus Răzvan Ciobanu.

Creatorul de modă a anunţat poliţia, care nu are deocamdată un cerc de suspecți.

Deocamdată, nu se ştie exact când a avut loc spargerea, deoarece Răzvan Ciobanu nu mai venise la atelier de la sfârşitul anului trecut, iar hoţii ar fi putut să atace în oricare dintre aceste zile.

Paznicii obiectivelor din apropiere spun că nu au văzut nimic suspect. Poliţiştii secţiei 1 din Capitală au deschis un dosar penal.

Designerul spune că a mai primit ameninţări în ultima perioadă, dar nu ştie dacă cineva a vrut să îi facă rău intenţionat sau e vorba doar despre o grupare specializată în spargeri.

„Nu despre valoare este vorba, că paguba nu e foarte mare, e vorba de câteva mii de euro, dar despre şocul pe care îl ai la un asemenea eveniment”, a spus Răzvan Ciobanu.

La finalul anului trecut, şi Joshua Castellano, patronul mai multor cluburi, a reclamat că i-a fost spartă casa din Bucureşti. În cazul lui, paguba ajunge la un milion de euro, iar hoţii tot nu au fost prinşi.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Florin Piersic va fi sărbătorit cu fast la Cluj-Napoca! Suma fabuloasă alocată din bugetul local pentru ziua actorului... Divorț la 9 luni după nuntă! Cea mai cunoscută blondă din lume s-a despărțit de soț din cauza unei fuste ridicate în pub...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x