Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Sacrificiul

Atenție, doamnelor! Noul single al lui Pepe lovește direct la inimă: „E piesa aia grea pe care o așteptați”

Pepe tocmai a lansat o super piesă. „Tu n-ai suflet" vine la exact un an după cântecul „Îmi pasă", care a ajuns în top 5 piese lansate de Pepe. Atât din punctul de vedere al cifrelor, cât şi în ceea ce priveşte feedback-ul de la fani. Şi videoclipul este cu totul special. A fost conceput ca un scurt metraj.

„Dacă nu eşti serios în ceea ce faci, degeaba eşti talentat, trebuie să fii foarte serios, eu cred că seriozitatea, punctualitatea, cuvântul şi ceea ce ţine de conduita unui artist contează foarte mult în tot ceea ce faci şi în industria muzicală.”

E gândul cu care a pornit la drum şi în alte domenii, nu doar în muzică. A concurat la „Te cunosc de undeva!”, apoi s-a așezat în fotoliul juraților la „Next Star”, iar din martie un film în care joacă va rula pe marile ecrane. „Zăpadă, ceai şi dragoste”, prima peliculă produsă de Liviu Vârciu.

După un 2019 cu peste 120 de evenimente în toată ţara, în 2020 Pepe se pregăteşte să revină în topuri. De curând a lansat piesă nou nouţă, cu un mesaj puternic. „Tu n-ai suflet!”

„Este o piesă cu esenţă, cu puţin regret şi mai mult reproş, care sunt sigur că te va face să vibrezi, garantez că e piesa aia grea pe care o aşteptaţi voi”, a spus Pepe.