Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Au crezut că sunt ajutați de un bărbat oarecare. Surpriza unor oameni nevoiași când au descoperit că Brad Pitt le-a adus provizii

Brad Pitt a fost surprins de paparazzi ajutând oamenii nevoiași de la un adăpost din Los Angeles săptămâna trecută.

Au crezut că sunt ajutați de un bărbat oarecare. Surpriza unor oameni nevoiași când au descoperit că Brad Pitt le-a adus provizii

profimedia

EXCLUSIVE: Special delivery straight from Hollywood!

Posted by Daily Mail on Tuesday, 17 November 2020

Celebrul actor de la Hollywood, Brad Pitt, a fost fotografiat dând o mână de ajutor persoanelor nevoiașe din Los Angeles, descărcând din camioane cutii cu alimente și alte necesare. Persoanele așezate la coadă nici măcar nu bănuiau că printre ei se află un star de cinema, de vreme ce Brad purta masca de protecție și nu a putut fi recunoscut.

Mai târziu, când actorul a luat o pauză de cafea și țigară și și-a dat jos masca, câțiva dintre cei care de aflau afară au rămas șocați că în tot acest timp au stat pe lângă o vedetă fără să știe.

Brad Pitt, actorul în vârstă de 56 de ani, a descărcat numeroase cutii cu alimente timp de câteva ore bune până când a luat pauza. În timp ce el își bea cafeaua și discuta cu o femeie brunetă, unul dintre prietenii săi, Thomas Houseago, și-a făcut și el apariția, din dorința de a ajuta.

Cei care l-au văzut ajutând au spus că era foarte dedicate și nu s-a oprit din muncă pentru câteva ore bune. El a condus camionul până în South Central Los Angeles unde a început să descarce cutiile cu provizii pentru cei pe care pandemia i-a afectat financiar.

Chiar dacă în ultima perioada viața lui personală nu e roz, Brad și-a dorit să facă o faptă bună și să aducă zâmbete celor care aveau nevoie de ajutor.

Recomandari