Au murit înainte de a împlini 40 de ani! Disparițiile lui Paul Walker, Brittany Murphy sau Tupac Shakur au șocat lumea

În ultimii 20 de ani, nume importante ale showbizului de la Hollywood au decedat în floarea vârstei, cauzele fiind diverse

În ultimii 20 de ani, nume importante ale showbizului de la Hollywood au decedat în floarea vârstei, cauzele fiind diverse

Dispariția fulgerătoare a lui Paul Walker a îndoliat cetatea filmului. Din păcate, de-a lungul timpului, multe dintre vedetele Hollywood-ului s-au stins înainte de a împlini 40 de ani, Paul Walker fiind ultimul dintre actorii care s-au stins în floarea vârstei.

În ultimii 20 de ani, nume importante ale micului ecran sau ale scenei muzicale au părăsit această lume fără să-și spună ultimul cuvânt din punct de vedere artisitic, lăsând astfel un gol uriaș în urma lor, care, în mod cer nu va fi acoperit niciodată.

Cele mai cunoscute staruri de la Hollywood, care au decedat înainte de a împlini 40 de ani din 1990 până-n zilele noastre au fost:

RIVER PHOENIX (1970 - 1993) a fost unul dintre copiii teribili ai filmului american. A impresionat criticii prin rolul său din “Stand by me”, iar în 1989 îi dădea viață tânărului Indy din “Indiana Jones și Ultima Cruciadă”. Apogeul său profesional a fost atins cu patru ani înainte de moartea sa, când la 18 ani a fost nominalizat la Oscar pentru partitura excepțională din “Running of Empty”. Se spunea despre el că va deveni unul dintre cei mai mari actori ai planetei, însă drogurile l-au ucis la doar 23 de ani. Într-o teribilă dată de 31 octombrie, River, prieten la cataramă cu Keanu Reeves a fost găsit mort într-un club de noapte din West Hollywood

BRANDON LEE (1965 - 1993) nu a apucat să împlinească 30 de ani, când a fost ucis într-un mod accidental pe platourile de filmare ale producției “The Crow”. Fiul lui Bruce Lee încerca să-I calece pe urme ilustrului său părinte, însă tragedia s-a petrecut atunci când nimeni nu se aștepta. Conspiraționiștii spun că cel care l-a împușcat ar fi făcut-o în mod conștient pentru a-l anihila pe unicul moștenitor al lui Bruce Lee.

COREY HAIM (1971 - 2010) a fost pentru adolescenții anilor 80 un fel de Justin Biber al vremurilor actuale. Vedeta multor producții pentru tineri din acea perioadă, Corey Haim a intrat într-un con de umbră după anul 2000. Corey a murit în urmă cu trei ani, când a fost găsit de mama sa în locuința din Burbank după ce golise patru flacoane de Valium, Vicodim, Soma și Haloperidol, iar intervenția paramedicilor a fost inutilă.

AALIYAH (1979 - 2001) era considerată una dintre marile talente ale muzicii R&B. Vocea sa incredibilă i-a impresionat pe jurații unui cunoscut show de profil de peste Ocean. Aaliyah a înregistrat mai multe albume cu mare succes la public, însă soarta a fost necruțătoare pentru ca la doar 22 de ani a murit în urma unui accident de avion.

BRITTANY MURPHY (1977 – 2009) a avut o tinerețe extrem de agitată, condimentată cu diete strașnice și consum de droguri. În film a fost distribuite în producții de succes precum “8 mile”, “Girl, Interrupted” “Sin City”, “Just Married”. Aflată în floarea vârstei, Brittany este găsită în stare de inconștiență în propria sa locuință, dar intervențiile specialiștilor nu o mai pot readuce la viață. Murphy este declarată moartă, iar variantă oficială este că decesul a survenit în urma unei penumonii coroborată cu efectele unei cure de slăbire draconice și consum de droguri.

HEATH LEDGER (1979 - 2008) a ajuns la apogeul profesional chiar în anul în care a murit. Jocul său din “The Dark Knight” a șocat întreaga lume, iar criticii i-au oferit un Oscar post-mortem. Până atunci, Heath mai reușise să atragă atenția în producții precum “10 thing I hate about you” ,“Casanova” sau “Brokeback Mountain”. Cu patru ani în urmă presa de peste Ocean a anunțat decesul lui Heath după ce a îngurgitat în mod accidental o combinație fatală de medicamente.

Citește și
Bogdan de la Ploiești, cantaret de manele
Ce tarif cere Bogdan de la Ploiești pentru a cânta la o nuntă sau la un botez. Câți bani trebuie să scoți din buzunare
Ce tarif cere Bogdan de la Ploiești pentru a cânta la o nuntă sau la un botez. Câți bani trebuie să scoți din buzunare
colaj de fotografii cua ndreea si radu la mireasa
Cum s-au pozat Andreea din sezonul 2 și Radu de la Mireasa sezon 3, după ce s-au declarat un cuplu
Cum s-au pozat Andreea din sezonul 2 și Radu de la Mireasa sezon 3, după ce s-au declarat un cuplu
anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Mesajul fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a anunțat că vrea să divorțeze. Ce spune Mariana Pfeiffer
Mesajul fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a anunțat că vrea să divorțeze. Ce spune Mariana Pfeiffer
Mai multe articole

TUPAC SHAKUR (1971 - 1996) a fost unul dintre cei mai importanți cântăreți de hip hop ai Americii. Piesele sale au fost considerate adevărate capodopere ale genului, însă rivalitatea cu ceilalți monștri sacri din branșă i-au adus moartea dinainte de vreme. Tupac a murit în 1996 în urma unui schimb de focuri, fiind ucis de către unul dintre fanii adversarilor din piața muzicală.

ANDY WHITFIELD (1971 - 2011) s-a identificat cu personajul principal din serialul de mare succes Spartacus – Războiul damnaților ”. Cu o lună înainte de a împlini 40 de ani, Andy s-a stins din viață după o luptă scurtă, dar intensă cu un cancer, luptă din care nu a mai reușit să iasă învingător. Doar un an și jumătate a mai trăit Whitfield după ce a fost diagnosticat cu necruțătoarea boală.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri