Live acumiUmor - FINALA
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cornelia Catanga ar fi orbit! Primele declarații ale lui Aurel Pădureanu, despre starea artistei: „Din ce trăim? Efectiv, murim de foame!

Aurel Pădureanu face primele declaraţii, după ce s-a spus că regina muzicii lăutăreşti ar fi orbit, de la incident! Soţul Corneliei Catanga ne-a spus ce se întâmplă cu artista, acum.

Aurel Pădureanu face primele declaraţii, după ce s-a spus că regina muzicii lăutăreşti ar fi orbit, de la incident! Soţul Corneliei Catanga ne-a spus ce se întâmplă cu artista, acum.

„Are acea boală pentru care știința nu cunoaște tămăduire, retinopatie pigmentară. Dar este OK. Aș vrea să-i mulțumesc bunului Dumnezeu că este mult mai bine. (...) Ea vede ca înainte, cu probleme, că asta-i viața.(...) O mai țin o zi sau două la Reanimare, pentru că trebuie să-i mai facă niște investigații”, a explicat soțul Corneliei Catanga.

Adevărul despre starea de sănătate a Corneliei Catanga! Soțul artistei a rupt tăcerea: ”A căzut pe scări, i-a fost montat un stent!”

Supărarea ar fi dus la degradarea sănătății artistei. În ultimii ani, Cornelia Catanga intrase într-un con de umbră. Nemaiavând spectacole, artiștii nu s-au mai putut întreține și au ajuns să își piardă agoniseala de-o viață.

„N-a mai prea fost băgată-n seamă și ea a suferit enorm de mult. Un alt motiv concludent, după umila mea părere, este faptul că am pierdut casa la bancă, am pierdut o sumă mare, mare de bani, munca noastră de-o viață. Nimeni n-a mai chemat-o să mai dea un spectacol. Dacă nu cântăm și nu producem, din ce trăim? Efectiv, murim de foame! Asta a cauzat problema ei de sănătate. Cornelia e o mare artistă și nu e normal să fie dată la o parte”, a adăugat Aurel Pădureanu.

Momente dificile pentru Cornelia Catanga! Fiul ei este implicat într-un scandal cu cămătari - VIDEO

Sursa: Antena Stars