Căutare Live

Aurelian Temișan e pregătit pentru Eurovision: "Mi-am luat 12 ani de energie"

Aurelian Temișan, juratul show-ului ”Te cunosc de undeva!”, se pregătește de o nouă provocare! Va participa la preselecțiile pentru concursul Eurovision.

Aurelian Temișan, juratul show-ului ”Te cunosc de undeva!”, se pregătește de o nouă provocare! Va participa la preselecțiile pentru concursul Eurovision.

Aurelian Temişan pregăteşte un proiect nou muzical, alături de trupa care îl acompaniază “The Funk Society”, dar îşi pune mari speranţe şi în prezenţa pe scena Eurovisionului, care speră să îl „propulseze”, asemenea unui avion Boeing, de pe scena din Craiova direct la Viena! Cu toate ca a avut un inceput de an foarte dificil, solistul incearca sa priveasca cu optimism catre viitor si se concentreaza la cariera profesionala pentru a trece mai usor peste problemele de natura personala. Tocmai de aceea, a ales o piesa „solara” si optimista!

„Energiile bune se atrag! O stiam pe Alexa Niculae de la alte emisiuni TV, auzisem ca este o <<veterana>> a participarii la Eurovision, dar compozitorul Mihai Alexandru a facut posibila aceasta colaborare inedita. Europa cauta veselie, iar melodia Chica Latina este cea mai antrenanta dintre toate melodiile calificate. Show-ul nostru va fi exploziv, cu multa miscare, ce ii va face sa danseze atat pe cei din sala, cat si pe cei din fata televizoarelor”, spune Aurelian Temisan.

Artistul a venit la "Acces Direct" cu noua sa piesă, care ar putea reprezenta țara noastră la Eurovision 2015. Selecția națională are loc pe 8 martie.

Cea de-a doua fiică a lui Pepe şi a Ralucăi, grăbită să vină pe lume!... Un tânăr modest, cu mari speranțe de viitor! Cum arăta Connect-R la 16 ani, înainte de a cunoaște celebritatea...
Ultimele știri