Live acumObservator 06
Prime Time 20:00iUmor

Bărbații care au trecut prin patul Biancăi Drăgușanu! Ce ar trebui să știe Alex Bodi despre trecutul blondinei

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc. Aceasta a fost mereu pe fugă, mereu excentrică, mereu căutând iubirea pătimașă. Din nefericire, multe din relațiile sale cu bărbați celebri i-au rămas în minte doar în categoria lecțiilor de viață.

Bianca Drăgușanu

Bianca a iubit întotdeauna cu foc și cu patima și a încercat mereu să-și găsească alesul. Din nefericire, mulți bărbați care i-au trecut prin viață i-au lăsat amintiri mai puțin frumoase, dar lecții importante pentru viitor. Fanii săi spun că nu a prea ținut cont de ele și că tot cu inima a ales.

Aceasta a devenit cunoscută în special după ce a apărut în spațiul public drept Bianca lui Bote. Scenele de amor din pădure și cele din mare, în plin sezon estival, sunt departe de a fi uitate. Cel care a scos-o din anonimat, însă, a fost Mihai Mătușoiu, bărbat din cauza căreia a apelat la ajutorul lui Mircea Radu.

Ce ar trebui să știe Alex Bodi despre trecutul blondinei?

Pe când era doar o adolescentă, Bianca apărea la Din Dragoste spunându-și povestea de iubire. Din păcate pentru Bianca, apariția publică de atunci nu a ajutat-o să își recupereze bărbatul, dar a ținut-o aproape de ochiul vigilent al presei. În ordinea cronologică, în „palmaresul” blondinei, se află Coco Păun. Acesta este un afacerist cunoscut din Târgu Jiu care a adus o premieră pentru România: a fost prins de 48 de ori fără permis și a adunat amenzi rutiere cu carul.

După relația cu Păun, și-a făcut apariția la brațul lui Botezatu. Aceasta nu putea să apară oricum alături de cunoscutul designer, așa că acela a fost momentul în care vedeta s-a cizelat, și-a schimbat stilul vestimentar, atitudinea, coafura nu mai era aceeași și nici nu-și mai permitea să spună orice oricum. Toate bune și frumoase, până când s-a terminat iubirea. Fosta asistentă a lui Capatos a dat designer-ul pe un prinț!

La scurt tip după despărțirea de Bote, se afla în brațele râvnitului fotbalist Adi Cristea. Din păcate, în acea perioadă era și într-o relație cu Victor Slav, pe care nici nu-l lăsa să-și vadă de viața lui, dar nici nu-l iubea prea tare. Bianca a decis mai apoi să-și întemeieze o familie cu vulturul de noapte. Zis și făcut!

Sofia a venit pe lumea, dar acest lucru nu i-a făcut să se unească mai tare. La doar un an de la nașterea fetiței lor, cei doi și-au spus adio. Bianca a avut o relație controversată cu Tristan Tate, luptător străin, mai apoi și-a găsit liniștea alături de Alex Bodi, cel de care trebuia să divorțeze pe 3 decembrie, dar nu a mai făcut-o.

Sursă: playtech.ro