Căutare Live

Barbie de România a picat BACUL, dar a găsit o soluție să meargă mai departe. DOVEZILE le-a publicat pe Facebook!

Bacalaureatul din acest an le-a dat de furcă multor elevi. Barbie de România nu face excepție. Fosta participantă de la X Factor are, acum, un motiv serios de leșin și regrete. Se pare că emoțiile foarte mari de dinainte de susținerea probelor nu i-au adus decât ghinion și a picat BAC-ul. Cu toate acestea, vedeta e hotărâtă să ia măsuri și să forțeze destinul.

Bacalaureatul din acest an le-a dat de furcă multor elevi. Barbie de România nu face excepție. Fosta participantă de la X Factor are, acum, un motiv serios de leșin și regrete. Se pare că emoțiile foarte mari de dinainte de susținerea probelor nu i-au adus decât ghinion și a picat BAC-ul. Cu toate acestea, vedeta e hotărâtă să ia măsuri și să forțeze destinul.

Așa că a făcut contestație și le-a postat pe Facebook. Prietenii virtuali au încurajat-o și i-au urat succes.

Blondina a picat BAC-ul cu note extrem de mici, obţinând la Limba şi literatura româna 3,1, la Istorie 5,65, iar la Psihologie pare că a stat ceva mai "bine", iar profesorii au notat-o cu 5,9, însă nu suficient cât să promoveze importantul examen.

Andreea Bănică, prima apariție la tv de când a anunțat că va deveni din nou mămică: Fanii, impresionați de silueta vedet... FOTO! "Ce pereche frumoasă", au strigat fanii. Nicole Cherry s-a afișat la brațul unui tânăr șarmant: "Te...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x