,,Bebeluşul meu scump şi-a pierdut bătaia inimii". DRAMA unei ACTRIȚE

Claire Holt, actriţa cunoscută pentru rolurile pe care le-a avut în serialele „Jurnalele Vampirilor”, "The Originals" şi „H2O”, trăiește, de câteva zile, o dramă.

Claire Holt, actriţa cunoscută pentru rolurile pe care le-a avut în serialele „Jurnalele Vampirilor”, "The Originals" şi „H2O”, trăiește, de câteva zile, o dramă.

Vedeta a pierdut sarcina: „Am făcut poza asta acum 10 zile, cât timp aşteptam operaţia după ce bebeluşul meu scump şi-a pierdut bătaia inimii. I-am trimis-o logodnicului meu în camera de aşteptare, ca să-i arăt că sunt OK. Nu eram. Nu m-am simţit niciodată atât de sfâşiată.

,,Bebeluşul meu scump şi-a pierdut bătaia inimii". DRAMA unei ACTRIȚE

Am dezbătut dacă să împărtăşesc acest lucru atât de curând şi încă îmi este teamă să fac o luptă atât de privată publică, dar o fac oricum, pentru că este important,” a scris actrița pe contul personal de socializare.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri