Bella Santiago a făcut dezvăluiri dramatice din viața ei! „Am preferat să mă sacrific, decât să știu că fetița mea nu mănâncă bine”

 

Bella Santiago a făcut dezvăluiri dramatice despre viața ei, explicând motivul pentru care a venit în România și de ce nu și-a mai văzut fiica de doi ani. Câștigătoarea „X Factor” a spus că își va aduce în martie fiica lângă ea și soțul ei român.

Bella Santiago, care s-a căsătorit cu un român, a povestit că a venit în România ca să muncească, astfel încât fiica ei să aibă un trai mai bun.

„Am venit în România să lucrez, să fac bani pentru ea. Am spus că mai bine mă sacrific eu, decât să știu că fetița mea nu mănâncă bine și nu are haine bune”, a spus Bella Santiago.

„Ce bani am făcut în România nu au fost suficienți. Am venit aici, am plătit chirie, am trimis bani în Filipine și am cheltuit pe mâncare. Tot timpul mi-au rămas câte 100 de euro, și nu ajungeau”, a adăugat ea.

Câștigătoarea „X Factor” a explicat, astfel, și motivul pentru care nu și-a mai văzut fiica de doi ani.

„Dacă păstrez bani pentru bilete, ce mânca fetița mea?”, a spus ea.

„Mai bine să mănânc eu puțin aici, iar ea să aibă mult”, a mai spus Bella Santiago.

„Acum sunt fericită”, a mai spus ea.  

Bella Santiago a adăugat că o afectează faptul că unii oameni îi spun că a plecat din Filipine, deoarece nu îi pasă de ea.

„Sunt luptătoare, pentru că am crescut cu bunicii. Tatăl meu a murit când eu aveam un an. Am lucrat pentru mama mea, care este bolnavă, iar apoi, după ce am născut fetița, am lucrat pentru întreaga familie. Nu am lucrat niciodată pentru mine”, a mai spus câștigătoarea „X Factor”.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus. 

Sursă video: Antena Stars. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI