Ben Affleck e mai bogat decât se zvonea. La ce sumă e estimată averea lui după ce i-a dăruit lui J.LO un cadou de 9.000 de dolari

Ben Affleck i-a dăruit lui Jennifer Lopez o bijuterie estimată la 9.000 de dolari, de ziua ei de naștere. Bijuteria are câteva pandante, iar fiecare are o semnificație diferită. Presa străină a scris, ulterior, că suma cheltuită pe bijuterie nu a reprezentat o problemă pentru actor, a cărui avere e mai mare decât s-a zvonit.

Ben Affleck e mai bogat decât se zvonea. La ce sumă e estimată averea lui după ce i-a dăruit lui Jennifer Lopez un cadou de 9.000 de dolari

Profimedia

Ben Affleck a "renăscut" în atenția presei precum Pasărea Phoenix tatuată pe spatele lui, a scris, metaforic, Cosmopolitan. După relația acestuia cu Ana de Armas, actorul a revenit în brațele lui Jennifer Lopez, pentru a doua oară, iar acum cei doi primesc toată atenția.

Citește și: Jennifer Lopez își continuă aniversarea alături de Ben Affleck, în Italia. Cele mai recente fotografii cu ei, pe iahtul de lux

Ben Affleck e mai bogat decât se zvonea. La ce sumă este estimată averea lui

Ben Affleck și Jennifer Lopez au avut parte de o vacanță de lux în Europa, cu ocazia zilei de naștere a cântăreței, care a împlinit 52 de ani la finalul lunii iulie. Cei doi n-au făcut nimic altceva decât să se relaxeze, inclusiv pe un iaht privat, unde au refăcut și scena din videoclipul "Jenny From the Block".

Ben Affleck a cheltuit mii de dolari pe cadoul pentru aniversarea lui J.LO și, aparent, relatează presa străină, s-ar zvoni că își doresc să se mute împreună într-o locuință care valorează 65 de milioane de dolari, a relatat Cosmopolitan aici, după ce au fost văzuți când vizitau câteva locuințe din Los Angeles.

Averea lui Jennifer Lopez este estimată la peste 400 de milioane de dolari, iar despre Ben Affleck, presa de peste hotare a scris că are și el o avere destul de mare.

Ben Affleck a jucat în numeroase filme de-a lungul timpului pentru care a fost foarte bine plătit. Conform Celebrity Net Worth, cea mai mare sumă ar fi primit-o, ironic, chiar pentru filmul intitulat "Paycheck" din 2003, în urma căruia starul s-a ales cu 15 milioane de dolari în conturi.

De asemenea, actorul a câștigat 6 milioane de dolari când a jucat în "Reindeer Games", 10 milioane de dolari pentru filmul "Changing Lanes", dar și pentru "The Sum of All Fears", și 12.5 millioane de dolari pentru "Gigli".

Suma pe care a primit-o pentru "Batman" nu a fost făcută public, dar, conform Forbes, actorul a primit un cec foarte generos pentru "Dawn of Justice".

În 2009, Ben Affleck și soția lui de atunci, Jennifer Garner, cumpărau o vilă de aproape 18 milioane de dolari, iar ulterior, au vândut-o 10 ani mai târziu cu o sumă de aproape două ori mai mare către solistul de la Maroon 5, Adam Levine, iar apoi Ben Affleck a mai cumpărat o locuință de 19 milioane de dolari în același cartier.

Pentru următoarele două filme în care va apărea, "The Last Duel" (cu lansare în octombrie 2021) și "Hypnotic", Ben Affleck s-a ales cu 55 de milioane de dolari.

Averea lui Ben Affleck ar fi estimată, așadar, la peste 150 de milioane de dolari, conform Celebrity Net Worth, asta după ce toate taxele și impozitele sunt achitate, a relatat presa străină.

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

Ben Affleck, cadou pentru Jennifer Lopez de 9.000 de dolari

Ben Affleck i-a dăruit luI Jennifer Lopez un lănțișor care are câteva pandante, care ar valora în total în jur de 9.000 de dolari, a scris Page Six. Bijuteria este din aur și, desigur, personalizată, făcută la comandă.

"E ca un memento al capacității lor de schimbare și de creștere", a declarat Beth Bugdaycay, reprezentant al unei companii de bijuterii. "De exemplu, unul dintre medalioanele pe care Ben l-a ales reprezintă trăinicia, pe care o descriem ca fiind "sălbatică, abundentă și neîmblânzită". 'Florile' sunt 'hrănite' cu pasiune și continuă să înflorească, chiar și în întuneric, împotriva dificultăților. Însă nu putem separa floarea de la ghimpii ei. 'Ghimpii' reprezintă riscul pe care ni-l asumăm pentru ceva ce iubim, pentru a trăi viața pe deplin, fără rezerve", a mai declarat aceasta.

Conform Page Six, fiecare pandant costă în jur de 3.000 de dolari, iar lănțișorul ar avea cel puțin trei, deci în jur de 9.000 de dolari, în total.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri