Antena Căutare

Ben Affleck, reacție îngrijorătoare după despărțirea de Ana de Armas. De ce nu mai vrea o altă relație

Ben Affleck și Ana de Armas au format cel mai discutat cuplu al anului 2020, însă după ce s-au despărțit în urmă cu doar o săptămână, actorul se pare că suferă cumplit, potrivit apropiaților.

Ben Affleck, covorul rosu, barba, costum albastru inchis, cravata, camasa Galerie
Ben Affleck și-a îngrijorat apropiații după ce s-a despărțit de Ana de Armas | Getty Images

Ben Affleck, unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood și câștigătorul a 2 Premii Oscar, a trăit o frumoasă poveste de dragoste în 2020, însă idila lor s-a încheiat recent.

În urma despărțirii, se pare că actorul de 48 de ani suferă după fosta sa iubită, de 32 de ani. Potrivit apropiaților, Affleck vrea să stea departe de relații după dezamăgirea suferită.

Vezi cum arată Ana de Armas, fosta iubită a lui Ben Affleck, în GALERIA FOTO

Mai mult, se pare că Ana a fost cea care a pus capăt relației, într-un mod care poate fi considerat dureros.

Ben Affleck, reacție îngrijorătoare după despărțirea de Ana de Armas

Benjamin Geza Affleck-Boldt, cunoscut pe numele de Ben Affleck, a avut o relație de aproape 1 an cu tânăra Ana de Armas.

Citește și: Ben Affleck, prima apariție după ce s-a despărțit de Ana de Armas. Look-ul său i-a îngrijorat pe fani

Cei doi au atras atenția tuturor în anul 2020, însă s-au despărțit după mai puțin de un an, într-un mod neașteptat.

Se pare că Ana de Armas a fost cea care a pus capăt relației, prin telefon. Apropiații actorului spun că această despărțire l-a făcut pe Affleck să vrea să renunțe la relații dacă fosta sa iubită nu se întoarce, scrie Daily Mail.

”Ben acceptă că s-ar putea să-i fie mai bine singur o perioadă,” a declarat o sursă pentru The Mirror. ”Dacă n-are loc vreun miracol și se întoarce Ana să îi mai ceară o șansă. Acum e axat pe el și copiii săi, nu pe relații, și prietenii lui glumesc că a făcut un pact de celibatar. Rămâne de văzut cât timp va sta departe de femei.”

Despărțirea dintre Affleck și de Armas se pare că a avut loc din cauza distanței dintre ei.

„Au discutat îndelung despre viitorul lor şi au hotărât să-şi urmeze fiecare drumul", a declarat un apropiat pentru publicația People.

„Relaţia lor era complicată: Ana nu vrea să locuiască în Los Angeles, în vreme ce Ben trebuie să fie acolo, pentru că acolo sunt copiii lui.”

„Ana şi Ben se află în puncte diferite ale vieţii, dar sentimentele de dragoste şi respect îi leagă în continuare. Ea vrea să stea în Cuba, el are trei proiecte în L.A. şi îşi doreşte, în acelaşi timp, să fie un tată responsabil. Aşadar, merg în direcţii diferite şi nu au reuşit să găsească soluţii pentru ca relaţia lor să funcţioneze în continuare.", a mai dezvăluit sursa.

Înainte să fie împreuna cu de Armas, Affleck a mai avut relații cu alte vedete. Printre cele mai cunoscute se numără logodna cu Jennifer Lopez, de la începutul anilor 2000, și căsnicia cu Jennifer Garner, alături de care are 3 copii.

Citește și: Despărțire cu năbădăi în showbiz. Ben Affleck a aruncat la gunoi obiectele iubitei cu 16 ani mai tânără

Se pare că, după despărțirea de Ana de Armas, Affleck vrea să stea departe de relații și prietenii lui au încercat să îl convingă să se concentreze pe el și să nu mai înceapă relații atât de repede.

Lucy Lawless a marcat o întreagă generație cu rolul din ''Xena, Prințesa războinică''. Cum arată vedeta acum... Cum arată acum mama lui Pepe. Tatiana Pascu a împlinit de curând 70 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x