Căutare Live

Ben Stiller s-a deghizat la Oscar

Fie ca s-a saturat de felul in care arata, fie a facut o gluma, Ben Stiller a aratat ridicol la Oscar 2010. Actorul a urcat pe scena pentru a anunta castigatorul premiului "cel mai bun machiaj", cu exceptia sa, desigur.

Ben Stiller s-a pregatit special pentru acest moment si i-a cam luat prin surprindere pe organizatorii Oscarurilor.

El s-a deghizat intr-unul dintre personajele filmului Avatar, cu toate ca aceeasi intentie o avusese si Sasha Baron Cohen, insa fusese impiedicat, de teama sa nu ofenseze pe producatorii filmului.

Ben Stiller in schimb a avut mai mult noroc. El si-a pus urechi false, si-a vopsit chipul in albastru si a incercat sa foloseasca si cateva cuvinte inventate special pentru pelicula Avatar.

Insa cu adevarat straniu a fost discursul tinut. Ben Stiller a recunoscut ca mica farsa nu i se mai apre dintr-o data atat de inspirata, dar ca alternativa ar fi dat mai prost.


"As fi putut sa interpretez rolul lui Hitler, insa consider ca ar fi fost ofensator", a marturisit el.


Sursa foto: www.sky.com

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Tratamentul tridimensional este visul oricarei femei...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri